BgDaHan.com

С какви подробности можете да създадете уют в къщата?

Желанието за обединяване с природата води до овладяването на дърво в различни мебели, домашно обзавеждане и осветителни тела. Да, да, дървени лампи и полилеи вече са направени от бор, дъб, кедър, бреза.

Те са декорирани в селски стил, приятно мият очите, дават меко осветление и са абсолютно безопасни. Тези, които искат да направят къщата си необичайни и в същото време традиционни, е възможно да се препоръча висящи, маса, вградени и други лампи от дърво.

Всяка къща е хармонично съчетание на всичко, което е в нея. Мебели, килими, картини, домакински уреди и компютър - всичко това трябва да бъде избрано и разположено в едно, така да се каже, "компания". И дори източникът или светлинните източници могат да бъдат чудесно допълнение към тоалетката, огледалото и масичката за кафе. Дори познат телевизор, заобиколен от дърво и мистериозна светлина, изливаща се около него, ще стане ново и интересно.Полилеите и стенниците от дърво или в рамката се добавят към дома на уюта. В края на краищата, ние винаги живеем до едно дърво, изкарваме домовете си от нас, изгаряме пещите им и обработваме земята. Ето защо, дори проста клонка, която мирише на пролетта и гората, ще донесе красота и хармония на всяка стая. И ако направим оригинален плафон от плетени клони? Ако от дъното на вековен дъб ще се излеят лъскави лъчи? Това не е само допълнителна светлина. Също така е приятна миризма на дърво и смола, усещане за приказки и магия.

дървени телаМодерни изделия от дърво, напоени в такава композиция, че огънят е невъзможен. Те обаче не губят способността да миришат естествено и естествено. Естествено, това също ще бъде включено в цената на продукта. Но вече сме отбелязали, че такива абажури и абажури са не само лампи, но и хармонична част от мебелите и всичко останало, което се намира в стаята и какво прави душата й, нейната аура. Дърворезбата дава рафиниране и усъвършенстване на тези прости, на пръв поглед неща. Снимки от живота на нашите предци, рисунки в детския стил, нещо етнографско - всичко това прави стаята приятна за цял живот. И успешното осветление помага още повече.

Не по-малко важно от самата лампа, нейното правилно местоположение. Идентифицирайте го на негово място - това е голям плюс за всички в стаята. Лъчите внимателно и успешно отнемат от общата картина моментите, необходими за удоволствие, а светлината на лампата носи уютни часове на престой в дома си. И дървото ще постави всички членове на домакинството за добра природа и любов.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com