BgDaHan.com

Култивиране на kobei

култивиране на kobei

Ако искате да израстнете красива кърлинг във вашата градина, обърнете внимание на Кобей. Отглеждането на kobei не създава трудности и в резултат ще бъде осигурено ярко цъфтящо растение.

Кобия се отнася до родовете на високи, прилепнали и къдрави, красиво цъфтящи растения като храсти. Обикновено градинарите използват в своята ферма kobeyu катерене - с бели или лилави цветя.

Отглеждането на kobei има някои правила. Например, този топлолюбив завод не толерира студеното време. Ето защо в нашия климат тази растение обикновено се отглежда като една едногодишна лиана. Но ако се опитате да запазите растението през зимата в хладен контейнер с корени, тогава е възможно да го отглеждате в продължение на много години.Kobei е много красива, декоративна и бързо разширяваща се. Стебите на Kobei могат да достигнат до 6 метра дължина, а благодарение на прекрасните отвори на комплексните листа се получава красив зелен килим. В kobei има много упорити нокти, които се изкачват на всяка височина и се придържат към всякакви повърхности.

Цветовете на това растение са много красиви и достигат диаметър 8 см, те са камбанални и имат тичинки и пастил, които изпъкват навън. Първоначално цветът на цветята е зелен, но докато се разгъват, те са боядисани в ярки цветове.

Кобей трябва да се отглежда на слънчево място, въпреки че може да расте в полусредоточаването. Оплодените, плодородни почви са важни за растението. Необходимо е да се борим с вредителите навреме, тъй като им е подчинено. Растението се възпроизвежда чрез семена или вегетативно чрез вкоренени резници.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com