BgDaHan.com

Очарованието на хризантема: Грижа, растеж

Хризантемите са най-популярните градински цветя, отглеждани в предните ни градини. Семейството на тези цветя е многобройно. Хризантемите са неприятни - те могат да се погрижат дори и от начинаещ цветар.

Първо, светът на хризантемите е широк. Те се отглеждат у дома и в градината. Те служат като украшение на обекта и елемент на ландшафтен дизайн, но в същото време са добри в букети.

Хризантемите са цветя на приближаващата есен. Те са един от най-благодарните цветове, които наслаждават на външния вид дори когато всички други растения вече се готвят за зимата, без да обръщат внимание на нуждата на хората от тяхната красота. И хризантемите по това време цъфтят в прекрасен цвят, приятни за окото и душата .. В края на краищата, оптималният режим за тяхното цъфтене не е горещо време и съкратен до 8 часа светлина ден.Най-лесният начин за отглеждане на хризантеми е чрез резници. В грижата за хризантемите са абсолютно непретенциозни. Разбира се, те ще бъдат благодарни за хранителната си насипна почва, но те ще се съгласят да живеят в по-неблагоприятни условия. За хранене на хризантеми както в градината, така и вкъщи се нуждаете от два или три пъти на сезон. При напояване тези цветя се нуждаят от почвата да изсъхне.

Хризантемите също са уникални, тъй като рядко се разболяват от болести и също са рядко засегнати от вредители. дори когато се отглеждат в стая хризантеми са доста устойчиви на много флорални измами, за разлика, например, от стая роза, която може да боли непрекъснато.

Храст и самотен, криволичещ, къдрав и лайка, променящ цвета си от бял до тъмно бард - хризантемите отдавна са обичани и почитани в много страни по света.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com