BgDaHan.com

Канализация във вилата

Канализация във вилата

Удобен начин на живот в страната, включва не само на чист въздух и работа в градината, но и удобна къща с всички комуникации, но преди всичко с функционираща канализационна система, чиято основна задача е да се съберат, отпадъчни води (в резултат на използването на битови мивки, санитарен възел, тоалетна и т.н.) и тяхното последващо почистване. Следователно канализационната система за вили е незаменим елемент за създаване на удобна жилищна сграда.

Каква е целта на канализацията?

Всеки знае отговора на този въпрос. В професионален смисъл обаче, канализацията е предназначена за изхвърляне на канализацията, което със сигурност ще се появи отново и отново. Затова важността на инсталацията на канализацията е очевидна.

Като правило тя включва: тръбопроводна система, която се свързва с битова канализационна мрежа и към улична канализация при липса на централизирана канализация. В този случай самият селянин трябва да следи съдържанието на язовира и периодично да го почиства.

Как е разположена канализацията за дачата?Има канализация:

  • Пълна стопилка, при която всички канализации, както вътрешни, така и дъждовни, имат един изход към канализационната мрежа;
  • отделно.

Във втория случай има два хотелски канала за всеки вид канализация. По правило топилната и дъждовната вода, попадащи в подходящата дренажна система, не преминават през процедурата за филтриране и отпадъчните води просто имат изход към най-близкото открито водно тяло.

Благодарение на един филтриращ кладенец, отделна канализационна система е много по-евтина за инсталиране, така че е най-често използвана. От езерото канализацията влиза в канализационните тръби, а след това, ако има достъп до централната линия, в селищната канализационна система.

За да могат дренажите да се движат в желаната посока, тръбите се монтират под определен ъгъл. Ако в резултат на колектора е под нивото на реката или който и да е воден басейн, в края на тръбата трябва да се инсталира специални помпи, чрез които отпадъчните води, изпратени до съоръженията за централизирани лечение.

Има много възможности за пречистване на отпадъчни води. Вашият избор трябва да зависи преди всичко от вида на канализацията, от техния състав. Така наречените метанови резервоари са предназначени за почистване с помощта на нагряване на дъждовната вода и след това тяхното разпадане в специални утаителни резервоари. Освен това изгнилата маса продължава до етапа на биологично пречистване, върху който микроорганизмите се хранят с органични отпадъчни води.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com