BgDaHan.com

Разнообразие от слънце "слънце"

В експерименталната градинарска станция в Свердловск се получи летен сорт от ябълково дърво "Solntseedar". От свободното опрашване при сеитба на семена от червено арабско врабче се получава този вид. Според регионите Урал и Волга-Вятка този сорт е включен в Държавния регистър на постиженията на селекцията. Средното дърво има заоблена, леко кондензирана, доста плътна корона.

В старите дървета, тя става увиснала. С кафявата кора излъчват главните клони, които са в широк ъгъл от багажника. Тънки млади клони с къси многогодишни пръстени. На тези пръстени, започващи от три до четири години дърво, се концентрира оплождането, а на двугодишно дърво се случва с възрастта.Кръглата част от секциите имат средна дебелина, къси интермодели и са боядисани в тъмно кафяв цвят. С осезаем синкав оттенък, леко блестящи, дебели листа са със среден размер и продълговати - яйцевидни или продълговати овални. Значително пубертетни листа отдолу, които се движат към стрелбата под прав ъгъл и повече. Остриета и сегменти се появяват на някои листа. Средната дължина на листа на петиолите е дебела със стилоидни пасбища с много малък размер. Доста големи бели цветчета с розов цвят имат форма с чинийка. На едно ниво или точно под прашките са стигмите на пистилите.

"Solntsedar" сортове плодове ябълка имат средна стойност или nizhesrednyuyu и правилно широко пресечен или плосък кръгла форма и са слаб ластик плодове. В гладка, лъскава и суха кора тези ябълки, която е покрита със синкав цъфтеж. Светлите и големи подкожни точки в тези плодове. Плодове от този клас са с обща цвят цвят светло кремаво, почти бяло, и в периода на покритие, става розово дебели боядисан червено с по-голямата част от повърхността на плодовете, които в непрекъснат Motion Blur често протича изключително светли и елегантни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com