BgDaHan.com

Касис груб - популярен сорт

Касис груб - популярен сорт

Вероятно е много трудно да се потърси домашен парцел, където нямаше храстовидни храсти. Такова популярно зрънце е станало чрез високо съдържание на витамин С и други хранителни вещества. Количеството на този витамин в касис на витамин зависи от разнообразието, местоположението и метеорологичните условия.

Касисът черен черен е много ценен за неговите лечебни свойства, не само плодове, но и листа и клонки. Този сорт има среден висок храст, по-скоро компактен. Плодовете са големи, тежат около три до четири грама, черни и кръгли, с гъста кожа. Има отлични вкусови качества.

Френско грозде храсти, обикновено с дълъг живот, а не изключване и бруто, която е на 25 години. Но най-плодовете са 2 - 4 годишни издънки. На кореновата система е добре развита втулка, в старите храсти корените може да проникне до 1 - 1,5 м в дълбочина.Касис брутно устойчиви на тежки студове през зимата и суша през лятото. Той е ранен сорт, плодовете узряват в рамките на 35 - 40 дни след общото tsveteniya.V, френско грозде, непретенциозен към почвата, но тя се чувства добре на богатите хранителни вещества почви, но расте и дава плод, и на пясъчния, глинеста, глинести.

За да получите ежегодно трябва да се сформира приличен реколта от касис: за отстраняване на слабите, възрастните, средата на врастнали зеле. Много е лесно да се размножава касис. Това може да се направи чрез разделяне на храст, слоеве или резници.

Оценка на брашното бруто и неговия вкус, полезни вещества, и непретенциозност в грижите. Ето защо всеки може да отглежда тази култура в собствената си област.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com