BgDaHan.com

Тайната на бабата на домати

Авторът разглежда сортове домати са местни животновъди Postnikov TN и се препоръчва тайна Дедерко VN Домат на баба за отглеждане в южните райони на Руската федерация, като култура на открит терен, но на средната лента, това растение трябва да бъде разработена под навеса на филм или поликарбонат оранжерии.

Тайната на баба ти

Неопределен растителен вид, достатъчно висока (1,5-1,8 м) с добра интензивност на растежа на страничните издънки, затова основната грижа на културата трябва да включва обвързване на стъблата да подкрепя и подрязване на допълнителни съоръжения. Доматите узряват в средносрочен план (от момента на издънките до първите плодове, малко повече от 3 месеца преминават). Листата на растението са големи, стандартна форма, тъмно зелено на цвят, съцветия прости.Плодовете имат стандартна плоска форма, а лющенето им е покрито с красив червен малинов руж. Плътта е плътна с малко количество семена и добра сочност, отлични вкусови качества. Когато достатъчно количество хранителни вещества в униформата на почвата и доматен поливките баба тайна може да генерира огромно плодове с тегло 1 кг, но средното тегло на общо 350 грама домати. Броят на домати в една четка е повече от 6, което ви позволява да генерирате значителни добиви. Доходността на сорта, когато се отглежда в филмови оранжерии, може да достигне 17 килограма на квадратен метър, а добивите в откритата земя са малко по-ниски. Плодовете се използват за преработка на доматен сок и салатно готвене, те не са подходящи за консервиране в кутии, чрез големи размери.

Плодове от домати Тайната на баба

Основните предимства на таблата за домашни бабушкини са отличните вкусови качества, поради значителното съдържание на захар в целулозата, както и устойчивостта към болести и транспортируемост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com