BgDaHan.com

Автономна канализация за самостоятелно приготвяне на храна

Рано или късно въпросът за канализация в страната стои пред всеки собственик. И когато няма средства, за да наемат специализирана организация за работа по инсталирането на модерна система за отпадни води и по-нататъшното му поддържане, можете да направите всичко това със собствените си ръце.

И ако имате селска къща малка и да я използвате понякога, съответно, и да похарчите много пари на модерна система е нецелесъобразно.

Като опция организирайте автономна канализационна система от импровизирани средства, които могат да се получат безплатно, т.е. безплатно. Такъв материал може да бъде старите гуми от големи коли, които имат диаметър най-малко един и половина метра. Процесът на изграждане на малка автономна канализация за дача няма да ви отнеме повече от един ден, разбира се, трябва да работите.

Автономна канализационна система за вили от гумиПърво трябва да се изкопае дупка, при изтичането на вода с диаметър малко по-голям от диаметъра на колелата и на дълбочина около два метра. Дъното на ямата трябва задължително да заспи около 20 см от развалините или счупени тухли, бетон. На развалините задайте необходимия брой гуми. От изходната точка на канализацията от къщата изкопаем изкопа с наклон към ямата 3-5 градуса. В гумата, където ще влезе канализационната тръба, ще направим специален отвор в страничната част. После покрай изкопа се поставя пластмасова тръба (50 диаметъра) и се свързва по този начин с битова вана с ваканционна къща.

Най-горният лист положи гума дебелина фурнир (10 см), клапанът настроите 8, диаметърът на дъното и да попълни най-бетон с дебелина от 12 см. Оказва като монолитна припокриват. Резултатът е добър бетонно покритие за автономна канализация, които, след като силите за набиране на персонал, заспиват с почвата. Тръбата за канализационната тръба също заспива и визуално мястото на канализацията няма да се вижда.

След като продължим да работим в къщата, където свързваме всички необходими неща с помощта на пластмасови канализационни елементи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com