BgDaHan.com

Айви изкуствен - отличен декор на вашата къща или апартамент

Заводът с ярък зелен сочен цвят винаги допълва всеки интериор на апартамента или у дома. Всяка домакиня расте цветя, растения и различни декорации и за двете, които се разнасят около къщата и отвътре. Растенията не са само декорация, но и полезно нещо, защото те са живи и затова те правят въздуха и атмосферата около чистия.

Но в тази статия няма да говорим за живи цветя, а за изкуствени цветя, а именно за растение като изкуствен бръшлян. С такова растение вашият апартамент ще има голяма аура и атмосфера на нещо живо. Минималният размер на тази "лиана" достига до 2-3 метра, така че с фантазия от нея не само не е толкова обикновена, но и излезе с различни силуети и рисунки. Тя може да бъде купена както обикновено зелена, и с различни цветя, характерни за нея в различни комбинации, които ще играят перфектно на вашия вид. Гостите, които идват при вас, няма да минат от него!

По принцип, това бръшлян го купя, защото на факта, че всеки път, когато не е uzazhivat и наблюдавайте своя растеж и състояние, доколкото е известно, бръшлян доста ексцентричен по рода си. Въпреки, че изкуственото растение изисква грижи, почти всеки ден избършете праха и месечно напълно измива под водата - това също е обезпокоително.

Предлагам ви няколко снимки, които показват как можете да украсите изкуствен бръшлян в страната или да поставите беседката на вашата къща. В края на краищата, не е нужно да наемате специални дизайнери, за да дадете необичаен образ на бръшлян, можете да създадете това, което искате от него, само ще има желание и фантазия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com