BgDaHan.com

Изграждане на къща бързо и евтино: коя възможност да изберете

Изграждане на къща бързо и евтино: коя възможност да изберете

Мислейки за изграждането на собствен дом, много хора искат да реализират това събитие евтино и бързо. Въпреки че веднага ми идва на ум, и поучителна история на трите прасенца за бърза и евтина конструкция, но, все едно, модерни строителни технологии дават възможност за изграждане на качество у дома за кратко време и с разумен бюджет.

До голяма степен, тези показатели ще зависят от мястото на пребиваване на собственика, ако можете да направите минималната дебелина на стената в южните райони, от гледна точка на сибирски студове има нужда от стабилна изолация, както и желанието да си построи къща под ключ ще доведе до значителна сума.

Какви материали и технологии ви позволяват да възстановите бързо и на най-ниска цена?

Къщите, изработени от бетонни блокове, се отличават с отлични характеристики. Този "дизайнер" е в състояние да очертае дори и началните строители. Къщата ще се окаже лека, топла, лесно се обработва, има едно от най-добро съотношение цена-качество.

къща-панел

Широкото рамка панел къща, в която се събира на шасито от дървен материал с шперплатови плоскости, както и пространството между стените е изпълнен с всяка изолация, след извършване на вътрешно и външно покритие, за да ви хареса. Тяхната стойност - един от най-ниските: те имат нисък разход на материал и ниски общи разходи за компоненти, се характеризира с висока скорост на строителство (къща на 100 m2 за изграждане на двама работници на месец).Ниска цена и наводнени къщи. Когато се издигат, се използва кофраж и основният материал е разширена глина или шлака. Възможно е да се използват кухи блокове от газобетон вместо кофраж - те се полагат и се пълнят с шлаков разтвор.

къщи от кръгли трупи

Добрите показатели за изпълнение имат къщи от дървени трупи. Въпреки че цената им е много по-висока, но те са доволни от оперативните и екологичните показатели, естественото дърво допринася за създаването на естествен здравословен микроклимат в къщата.

Изграждането на къщи от сандвич панели ще отговаря на собственика с ниски финансови възможности. За тази конструкция няма да има нужда да се наеме специално оборудване и технологии, основните елементи на стенни блокови конструкции, необходими размери се произвеждат в завода и на място веднага, монтирани върху предварително подготвени скелет. Дизайнът на панелите е трислоен пай, в който между двата външни слоя се полага вътрешна с нагревател. Не се изисква довършване, тъй като те вече са боядисани или покрити с PVC филм.

къща, изработена от сандвич панели

Опции предлагат достатъчно - всеки си има своите плюсове и минуси, така че изграждането на собствения си дом изисква задълбочено предварително проучване и се втурват в решение да не си струва, защото това зависи от него, в какви условия трябва да живеят в продължение на много години, къщата ще ви зарадва или разочарова.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com