BgDaHan.com

Изграждане на къщи от дървен лъч

Изграждане на къщи от дървен лъч

Къщи от дърво

В старите дни, когато по-голямата част от населението на страната ни са живели в дървени къщи, те са изградени от дървени трупи, но процесът не е на мястото си и обработка на дървен материал се е повишила до по-високо ниво, от своя страна, изграждането на къщи започва да използва лъчи с различна степен на преработка. Къщите станаха по-точни, стените бяха равни и времето за строеж беше намаляло няколко пъти.

Към днешна дата, за изграждане на дървени шофьори на камиони къща е релевантно, тъй като той е един от най-лесните начини за издигане на сгради, технологията не е сложна и вършат работата под сила за всеки, който има уменията да се използва резачка.

Технологията на изграждане на къщи от дървен лъч доста просто и е разделена на няколко етапа:

1) Избор на качествени материали. Най-икономичният вариант днес е бар от естествена влага или сух лъч от иглолистна дървесина. Но дори и в този случай е необходимо да се обърне специално внимание на импрегнирането от огън и биозащитата.

2) Полагането на фондацията, основаващо се на характеристиките на почвата, местния пейзаж и обема на бъдещото натоварване, се основава на три типа: монолитен, колан или колонен. Най-често в изграждането на дървени къщи, има фино-задълбочени лента основа.3) Изграждане на стени. Този процес е сравнително лесен и подобен на сглобяването на дизайнер, макар и голям. Между гредите се поставя изолационен материал, за да се предотврати появата на пукнатини.

4) Създаване на покрив. Всеки избран от вас тип покрив трябва да се състои от носещи греди, каси и покривен материал. Видът покрив зависи от вашия вкус и умения. Най-простият вариант са покрив с едно наклон и покрив. При издигането на стени трябва да се обърне специално внимание на корнизи и канализации, като се вземе предвид факта, че водата не трябва да пада върху дървени стени.

5) Последният етап се състои от монтиране на врати и прозоречни рамки, след което можете да отидете на вътрешната украса на стаята.

Изграждане на къща от бар не е трудна задача, но е по-добре, когато изграждането на къща ще се обърне към специалисти и не спести на строителни материали, тогава къщата ви винаги ще бъде уютна и ще продължи много години.

Видео: Предимства на дървени къщи

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com