BgDaHan.com

Коя дивана да изберете в детската стая

Коя дивана да изберете в детската стая

Сгъваемият диван ще бъде добър вариант за детската стая

, особено в отсъствието на излишно пространство. Но преди да купите, си струва да вземете предвид някои важни характеристики.

Размер и форма

Тъй като децата са постоянно расте, най-практичният избор е на дивана с плъзгаща се конструкция. Специални механизми разгъване "пума", "Делфин", "направи-вън" или слайд легло 180 - 200 см, с допълнителни възглавнички, които се побират не само за тийнейджъри, но също така и за възрастни.

Когато избирате диван за бебе, трябва да обърнете внимание на цветни модели, които се обръщат, когато са сгънати в пишеща машина, лодка, представители на животинския свят. Основното е, че всички ъгли са меки и заоблени и няма издути твърди части, така че детето да не удари или да не нарани.

Децата от юношеството ще харесат моделите на асиметрични геометрични форми, благоприятно различни от класическите и обичайните "възрастни" мебели.

цвятЗа едно малко дете, диван с цветни многоцветни изображения на анимационни герои е перфектен. За тийнейджърите препоръчваме избора на по-задържан цвят, ако детето сам, разбира се, не е против. За да може диванът да се вмести хармонично в интериора, най-добре е да изберете тон за завесите и килима.

Детски диван АКОРДИОН върху метална рамка

сила

Децата - създания неспокойни, те ще изпитат силата на дивана с всякакви скокове, игри и капки. Най-трайната рамка е изработена от метал или от масивно дърво. В такива случаи можете да си купите диван на акордеон върху метална рамка, което ще бъде отличен избор за детска стая. Този модел е увеличил силата си поради наличието в дизайна на само висококачествени части, които ще обслужват цялата операция на модела. Но MDF - по-малко устойчив материал.

Най-издръжливите платове, подходящи за тапицерия, са гъстите гоблени и шенила. Те са издръжливи, лесни за почистване и да се перат. Тъкани с тефлоново импрегниране или покритие ще улеснят премахването на почти всички петна.

Въз основа на stokdivanov.ru

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com