BgDaHan.com

От какво да изградим ограда?

От какво да изградим ограда?

От незапомнени времена хората използват огради, за да защитят своето имущество. Понастоящем фехтовката се използва не само за изолиране на частна площ и посочване на границите на парцел, но и за украса. Мощна, надеждна и красива ограда може да бъде изградена от голямо разнообразие от материали.

Дървото е най-популярният материал за изграждане на ограда

За да се изгради една наистина красива ограда, хармонично смесване в околния пейзаж, трябва да спазвате две основни правила:

  • Височината на заграждението не трябва да бъде по-голяма от 2 метра;
  • Материалът, използван за конструкцията на конструкцията, трябва да бъде добре комбиниран с материалите, от които са направени основните конструкции.

 Един от най-популярните материали за изграждането на оградата все още е дървото. Такива огради са защитени от много хотели. Сочи е всичко включено. Наличието и сравнително ниската цена на материала го правят много популярна и търсена. Дървото е лесна за обработка, което ви позволява да експериментирате с дизайна и да създадете разнообразни дизайни. Единственият значителен недостатък на естествената дървена ограда е нейният кратък живот.

 Най-популярният вид дърво огради се счита ограда. Монтаж на такава конструкция е изключително лесно - само с чук барове по целия периметър и да ги отстраняват от напречната греда, а след това прикован напречни греди данни от колове съвет. Ако ще на екскурзия до столицата и все още мисля, че Москва гледам за 1 ден, а след това не забравяйте да погледнете в един от частния сектор - когато много домове са защитени по този начин ограда. Наскоро огради, направени в стила на "ранчо", станаха много популярни. Такива огради са чудесни за декориране и защита на големи площи. Конструкцията на конструкцията е много проста. Цялата технология се свежда до факта, че няколко дървени дъски с желания размер са монтирани на масивни стълбове.

Каменни огради

Каменни и тухлени огради

 Най-трайни, солидни и надеждни са оградите от естествен камък и тухли. Монтирането на такава ограда се усложнява от необходимостта от запълване на основата. На подготвената бетонна основа оградата е оградена. При такава конструкция трябва да се използва облицовъчна тухла, специално проектирана за ограждане. Тя може да бъде с различни размери и цветове. Можете дори да намерите строителни материали, стилизирани за различни естествени материали, например мрамор, гранит и др.

 Зилището е перфектно съчетано с ковани и дървени греди.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com