BgDaHan.com

Как и какво да се пръска растенията?

За да отглеждат растенията по-толерирана зимна липса на светлина, прекарвам редовно пръскане.

Вътрешните цветя, за предпочитане два пъти месечно, се напръскват с преварена вода при стайна температура. Есенно-зимната хибернация е нормална за тях, така че не е необходимо да добавяте биостимулатори към водата. Това пръскане ще улесни прехвърлянето на сухотата на въздуха, причинена от работата на отоплителната система.

Но растенията от "градината на прозореца" не се нуждаят от хибернация, защото изискват бърз растеж и прибиране на реколтата. Ето защо, от есента до пролетта, те трябва да се пръскат от пистолета не само с вода, но и с разтвор на биостимулатора. Размножаването му трябва да бъде 2 пъти по-слабо от това, което се изисква от инструкциите на опаковката, след което може и трябва да се извършва пръскане всяка вечер.

Важно е лекарството да се съхранява правилно, така че да не се губят полезните свойства - на много тъмно място със стайна температура.



За инсталациите трябва да инсталирате защитен екран (можете да от стария вестник), за да не разваляте решението с битови предмети. Дори слабо решение може да остави белези на перваза, мебели или тапети. Всички видове пожарни маркучи да купуват в Москва, за да предпазят помещенията от евентуален пожар и бързото му елиминиране.

При избора на биостимулатор за домашна градина, имайте предвид, че растенията на прозореца не изискват интензивна защита от вредители и болести. Така че биостимулаторът за тях ще се доближи до най-обичайните, без допълнителни свойства и ненужни химически добавки.

Татяна Онученко, Волгоград

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com