BgDaHan.com

С какво да започне подреждането на страната сайт

С какво да започне подреждането на страната сайт

Често хората, които са купили дача за първи път и никога не са вършили такава работа, не знаят откъде да започнат подреждане на обекта, така че беше приятно не само да си починеш, но и да работиш. Нека се опитаме да разберем и да сложим всичко на негово място.

Първо, определете целта на обекта и неговите части. Вила може да бъде уютно място за почивка от суматохата на града, където да израстнеш разнообразие от зеленчуци, плодове и цветя, или са предназначени за постоянно пребиваване. За повечето хора, селска къща с парцел включва повече листвани цел - да бъде постоянно пребиваване, макар и сезонно, с кухня градина и градина, както и в събота и неделя ви място за събиране на семейство или приятели. Помислете за подреждането на лятна резиденция и място за всеки вариант, поотделно.

Къде да започнем?

За всяка опция първо направете малък проект за планиране на парцела, така че да не пропуснете нищо, когато се подобрявате.

1. Дачи за постоянно пребиваване

За тази опция е необходимо да се грижи за жилищното пространство. Така че купете парцел с къща или в бъдеще ще трябва да построите къща. За удобно живеене жилището трябва да бъде оборудвано с необходимите комуникации - захранване с вода, електричество, газ (ако има такива), организиране на канализация.

След това можете да направите строителството на обекта, да сложите градината, да разпределите земя за градински петна и зона за отдих.2. Лятна вила - място за почивка

В този вариант се грижим за зоната за отдих - правим беседка, за днес имаме повече от достатъчно варианти и няма да е трудно да се намерят подходящи такива. Направете цветни лехи, градински пътеки, можете също да организирате езерце. Градинското езерце ще помогне за решаването на проблема с микроклимата на сайта и ще го направи още по-привлекателен.

Жилищата могат да се извършват по-скромно, отколкото при първия вариант - да се направи всичко необходимо за комфортен престой. Под градината можете да вземете малко място или да изключите напълно и да организирате градина за почивка - беседка, хамак, място за огнище или огън.

3. Място за отглеждане на култури

Основната идея тук е, градина зеленчукова и овощна градина, където ще се превърне желанията си в реалност - да расте добра реколта от зеленчуци, плодове, и по този начин да се снабдят с продуктите си за зимата. Къщата може да бъде построена малка за временно пребиваване и съхранение на всички градински инструменти.

Във всяка версия на споразумението е необходимо да се грижи за защитата на къщата и територията на страната - за защита на площадката с ограда с вграден или растение бодлив жив плет, например от глог.

С какво да започнем дизайна на сайт за видео на държава

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com