BgDaHan.com

Мобилни легла за ягоди от кутии с перфорации

Това не работи растат ягоди, трудно е да решите къде да го засадите, няма значение! Опитайте се да създадете мобилен пластир за ягоди и след това не забравяйте да ни пишете какво имате. Прочетете инструкциите по-долу.

По съвет реших да овладеят девствена почва: земи, покрити с няколко слоя от картон, и че тази земя не е била празна, реши да го по този начин се използва. Взех зеленчукови пластмасови кутии в една дупка, те могат да бъдат намерени на всеки пазар на зеленчуци и напълнени с горски хумус. Имам гора наблизо, но това е просто добра земя от сайта. Аз предварително Shots страни вътре в целофан кутии, мушама и вестници в няколко слоя. Построих тези кутии в редове-легла върху картона: в един ред можете да разделите кутиите - в две кутии. Тя свали ягоди, две купчета в една кутия. Кутиите също служеха като товар за картона от вятъра.

През пролетта на слънцето земята в кутиите загряваше по-бързо и благодарение на това ягоди Започнах да растат две седмици по-рано и дори събирах реколтата по-рано. Какви великолепни храсти са се увеличили, не вярвайте! Единственото нещо, което ягоди, засадени по такъв начин, изисква често поливане: кутии са издухани от вятъра, слънцето затопля, което означава, че на земята изсъхва по-бързо.

Моят съсед последван примера ми, а за първите десет години (!) Имам страхотна реколта от ягоди.Тя е много близо до водите на подпочвените води, а корените на ягоди винаги са изгнили. И в кутиите почти не стигат до земята, а ягодите в тях се чувстват комфортно.

И много удобно, ако имате нужда да освободи земята - няма нужда да се пресаждат ягоди просто взе една кутия и се премества на друго място. Корените са непокътнати, а ягодите продължават да растат, когато имате нужда от тях. Аз съм в последната година в началото на пролетта е донесъл кутии с ягоди в неотопляем парник, и с началото на стабилна топлина, когато е възможно изкопайте кълнове в оранжерията извади кутиите на улицата. Оказва се, че има мобилна ягодова градина. Може би някой ще се опита да развие в него друга култура?

IV Dorogan

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com