BgDaHan.com

Затопляне на дървени врати

Доказан метод за затопляне на дървени врати - двустранна тапицерия от всички видове специални материали, при които се поставя пяна от гума, памук, синтетични други нагреватели.

Затопляне на тапицерията на вратата

За да се направи изолирани врати, трябва да се запасите, възможно качество и пълен набор от инструменти и материали. Надежден и може да се счита за практически комплект, който ще включва тапицерията от двете страни на вратата, изолация, лента и ролки за осигуряване на тапицерията на вратата, специален запечатващата лента или пяна, декоративни гвоздеи за ремонт.

Когато подготвителната фаза завърши, поставете дървената врата на пода или на неравномерните решетки, за да избегнете възможността да развалите вратата с драскотини и чипове.

Измерете и сравнете крилото на вратата с платното за тапицерия. Опитайте върху платната.

Ако тъканта на тапицерията е малко по-голяма от вратата, не я изтласквайте. Можете да издърпате тапицерията отгоре и отляво, а отдолу и отдясно - да се наведете навътре.Преди да започнете да фиксирате тапицерията, поставете върху листата на вратата или поставете нагревателя върху лепилото. Основната задача на този етап е надеждно закрепване на нагревателя, в противен случай тя ще се плъзне или се срути в бучки по време на тапицерията.

Сега подготвителната работа приключи - можете да продължите с тапицерията. Започнете да работите от горната част на крилото на вратата или ъгъл, а след това да държи под око за тапицерията на платно или фиша и не го прави сладко. Тапицерия вземане декоративни гвоздеи в централната част на вратата и закрепете обичайните ноктите, но със специална възглавница, за да не преумора ръб тапицерия - по периметъра.

След като завършихме работата с първата партия, завъртяхме вратата и повторихме същите действия с другата страна. И сега можете да инсталирате заключване и дръжки.

Ако ключалката и дръжките вече са инсталирани, преди да започнете работа по изолацията на вратите, те трябва да бъдат свалени и след като тапицерията е монтирана на място. За да избегнете ненужните проблеми, не поставяйте нагревателя на мястото, където ще стои заключването, и не изрежете предварително тапицерията под ключалката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com