BgDaHan.com

Панел Polarwood - надеждна поддръжка

Паркет от Polarwood - висококачествен материал за покриване на подове, който отговаря на най-високите европейски стандарти. Такъв паркет се произвежда в завода, който е оборудван със съвременно високотехнологично оборудване от Европа, а при създаването на продукти се използват само тестваните технологии.

При производството на продукти всяка единица преминава през най-стриктния контрол за съответствие с техническите и експлоатационните параметри. Едва след това се пуска на пазара паркетна дъска, която показва качеството. Въпреки този контрол, цените, които могат да се видят на rimarte.ru, за такова подово покритие са доста достъпни.

Покривните материали са екологосъобразни, тъй като се използват само естествено дърво и не се използват синтетични влакна. Подовете с Polarwood са безопасни и не са вредни за здравето. Това е този паркет борда се препоръчва да се покрият етажите дори на лечебни заведения и детски градини.Освен това, такава повърхност предпазва от наранявания, тъй като покритието изобщо не се подхлъзва. Подовете с такъв стил са хигиенични, антисептични и забележително изпълняват топлина. И колко приятно е подовото покритие от паркетните дъски за босите ви крака. Можете безопасно да ходите на пода, дори и на петите, защото е стабилна и надеждна.

Паркетната дъска Polarwood е създадена чрез наслояване, а дългите дървесни влакна са закрепени в конструкцията перпендикулярно, което осигурява здравина и устойчивост на факторите на околната среда. Най-ниският слой се състои от така наречения стабилизатор - бреза. Но това е важно за средния слой, защото е обект на значително натоварване. То е направено от техните иглолистни видове.

Повърхността на паркетната плоскост е покрита с лак или защитно масло Ecotop в няколко слоя, които са устойчиви на механични повреди, отрицателни ефекти от ултравиолетовата радиация и високи температури. Изброените по-горе най-нови технологии насърчават трайността и надеждността на паркетна дъска. Гаранцията за такава настилка от компанията е 20 години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com