BgDaHan.com

Поликарбонатни оранжерии

Поликарбонатни оранжерии

Оранжерията, изработена от поликарбонат, е предназначена да създаде благоприятен микроклимат за отглеждане на зеленина и зеленчуци в градината и парцелите на страната.

Блоковата структура на поликарбоната е направен от издръжлив профилирана тръба с трайни покритие, този дизайн и произведени чрез използването на съвременна технология, тя не се нуждае от фондация и монтаж може да се извърши директно на земята.

Всичко необходимо е включено в комплект от оранжерии, направени от поликарбонат за силно закрепване на покритието и илюстрирана подробна инструкция за етапите на сглобяване. Броят на частите от оранжерията е минимален, което позволява да се инсталира и сглобява бързо, дори и само по себе си.

Рамката на оранжерията е достатъчно компактна в пакетирана форма. Той включва:

  • Инструкции за монтаж и монтаж, хардуер и паспорт, както и аксесоари за закрепване.
  • Арките на оранжерията.
  • Двете крайни повърхности на монтажа в комплекта (задния и предния край)
  • Надлъжни замазки и основи на оранжерията.


В случай на оранжерии предоставят Монтаж на корпус с покритие, която е направена от поликарбонат, предоставена допълнително да включва размери поликарбонатен лист от 2.1 * 12 * 2.1 м или 6 м и дебелина от 4 mm, навити на ролка, чийто диаметър е 1, 0 - 1.4 т, в зависимост от желаното количество материал за покриване на оранжерии. Поликарбонатните оранжерии не могат да бъдат купени лесно, те се продават в различни специализирани магазини.

За да достави комплекта за парникови инсталации на площадката за монтаж (док, парцел за дом и др.), Ще бъде достатъчно малък камион, като например газела или бикът ZIL. Двама души могат да построят парниковата къща в рамките на 1,5 - 2 часа, като е необходимо минимално количество инструменти.

Парници от клетъчен поликарбонат

Този тип оранжерия има значителни предимства пред стъклените колеги.

Клетъчният поликарбонат, използван за покриване на оранжерии, има уникални свойства, които определят предимствата на използването на този материал:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com