BgDaHan.com

Предимства на подовата плочка

Предимства на Boen паркетни дъски

Board Boen е паркет, който има отлична здравина. Това му позволява да служи за десетилетия, без да променя силните си характеристики. Това е непретенциозно, не съществуват специални изисквания за неговото съдържание. Предимството му е високото качество на дървесината, от която се произвежда - Moabi, Bubinga, Jatoba. Последните породи имат екзотична ориентация.

Неговите сортове са много ясно представени на ping.am, където освен тези достойни породи бордове има много други видове дървен материал, с помощта на които е възможно да се оборудват помещенията на жилищен и друг вид. За производството му се използва модерният ConnexProcess. В него шпионката и каналът се изрязват в паркетната плоскост само след като са напълно обработени. Дори след прилагането на него седем слоя лак.Конкурентите Boen на своите технологии за обработка не са се променили досега. Те все още използват работата по нанасянето на зъбния канал досега в обратен ред. Това им помага да предотвратят появата на лак в ставата. Следователно, след като полагането на паркет на пода, тя изглежда монолитна. На него след монтажа няма жлебове или процепи.

Декоративните фурнири върху продуктите могат да бъдат запазени. Направете това с помощта на седем слоя лак-подобен, защитен-ултра лак. Това е материалът на шведската компания "Bono". Той има в състава си защитни компоненти, те могат да издържат на външни влияния. Подът на подовата плочка не се нуждае от полиране след монтажа. Само поради причината, че вече има естествено, екологично покритие!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com