BgDaHan.com

Защо имаме нужда от контейнери?

В най-малкия район можете да създадете красива цъфтяща градина. Тя може да бъде само в един контейнер и да се състои от няколко типа годишни.

Ако преместите растение, той бързо ще намери постоянно място. Можете да опитате да го комбинирате с други растения, като използвате метода на тестовете.

В случай на загуба на декоративност (ако цъфтежът е приключил), контейнерът може винаги да се взима дълбоко в градината, а на негово място да излагаме цъфтящи растения.

Цветна градина на кръпка

Kadchnaya класики - nasturtiums, цъфтящи бегонии, оранжеви невен, петунии, виоли. Днес те се присъединиха от градински часовник, забрави ме и фюси. Вътрешните апартаменти са били издигнати dracaena, ficus на различни видове, aspidistra и дори кактуси. Просто не свързвайте тези екзотични с други растения. Най-малкото изискванията за организиране на напояването са различни за тях.Реална тема - луковица в вани. В средата на лятото лалетата ще трябва да бъдат скрити, ще изсъхнат. Ако луковиците са добре изцедени, тогава лалетата и други роднини могат перфектно да презимуват в контейнера. И заедно с тях миньори, мускари, зюмбюли.

Цветята в контейнери могат да се използват за озеленяване на обекта. Правилното подреждане на растенията в градината, поставянето им на всяка област, компетентно проектиране на ландшафтния дизайн на обекта, можете да видите на сайта, специализиран в тези произведения. И в крайна сметка се получи дизайн на сайта, който ще зарадва окото повече от една година.

EN Горина Твер

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com