BgDaHan.com

Кога да расте астера за разсад

Астри може да се нарече кралицата на есента, това е тези цветя угодно на очите ни с ярки цветове в края на лятото и началото на есента и почти до слана. Порасна Aster не е трудно, и въпреки че много производители веднага се засяват семената на астри в постоянното им растеж. но все още расте Aster разсад все още се извършва в градинарството, защото благодарение на този метод на отглеждане, че е възможно да се постигне по-големите и дълготрайни цъфтеж.

Когато астри растат разсад? Сеят семената за разсад в определеното място за тях може да бъде есента, така и за пролетта. В този Астер не е капризна в отглеждане и сеитба може да бъде директно в открит терен - зима сняг студ ще ги защити, и началото на пролетта, можете да покриете бъдещите цветята обикновен филм.

Препоръчително е да се сеят семената за разсад, веднага след като razmerzlas сухопътните и все още има достатъчно влага от топящия се сняг. Много важно правило при отглеждане на астри - колкото повече влага, толкова по-дебела ще бъде на леторастите, и следователно, ако влагата не е достатъчно, че е необходимо да се гарантира бъдещето на растенията. Сеят семената се покриват с филм до този момент, докато растенията няма да се откажат разсад, но ако все пак има слани, е желателно да се задържи на разсада под филма, zakalivaya им ден на слънце, когато слана пада.Втурва Астер не е необходимо, както и от средата на края на май, растенията могат да бъдат трансплантирани на постоянното им растеж и бъдещи цъфтеж. Това е необходимо само да се провери развитието на коренова система, които имат астри много слаби и поради слабостта на централата не могат да се установят на ново място, така че няма нужда да се бърза - все още достатъчно време за трансплантация, но не забравяйте, че от разсад растения цъфтят много по-рано. в

Това е отговорът на въпроса - кога да се отглеждат астери за разсад?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com