BgDaHan.com

Избираме топлинен кърпа - какво е по-важно: функционалност или дизайн?

Избираме топлинен кърпа - какво е по-важно: функционалност или дизайн?

Ролята на лира в банята не може да се надценява - това е абсолютно необходимо аксесоар, който ще гарантира създаването на приятен климат в банята и в допълнение ще изсъхне мокри кърпи и висон.

Преглед на стандарт лира - метална тръба с дълъг извити слоя боя, е в депресия и иска незабавно да го замени с модерен дизайн радиатор, един от тези, предизвикателен блясък красиво на магазин щандове.

Представените мостри са доволни от оригиналния им вид, но как да изберем сред това изобилие е единственото, което е необходимо? Необходимо е да се изучи малко интересът към темата. Ако всеки може да разбере въпроса за дизайна, тогава в принципите на дизайна и видовете използвани материали е по-трудно да се движите.

Можете да свържете загрятата решетка за кърпи:

  • към отоплителната система;
  • до захранване с топла вода;
  • към електроенергията.

Първият метод прави невъзможно използването на устройството през лятото. Доставката на топла вода също не винаги е доволна от постоянното снабдяване. Ако искате да имате постоянна топла температура в банята по всяко време на деня и годината, да се отървете от влага и не се страхуват от допълнителните разходи за електричество - най-добрият вариант би бил електрически нагревател за кърпи. Естествено, връзката му трябва да се осъществи, като се вземат предвид всички изисквания за електрическа безопасност.

Такъв източник на топлина е сериозно техническо устройство и инсталирането на отопляем нагревател за кърпи изисква известни познания и умения - по-добре е да поверите тази работа на професионалист.Избор на отопляема релса за кърпи

Избраният от вас модел трябва да отговаря на руските стандарти. Много внесени продукти са прекалено "нежни" и нашите екстремни условия на работа могат бързо да ги забранят. Те са изработени от доста тънък метал и най-много липсват вътрешна защита срещу корозия и образуване на различни отлагания.

За нашите условия, оптималните материали са от неръждаема и черна стомана, месинг, мед или алуминий със специална антикорозионна обработка. Извън отопляемата кърпа релсите могат да бъдат полирани, хромирани и боядисани. Първите два вида са дълголетни, съответно, а тяхната цена е по-висока.

Конфигурацията на тези устройства е различна: под формата на букви M, S и P, както и под формата на стълба. Има фиксирани и въртящи се модели, има и различно подреждане на тръбите, когато кърпите ще бъдат изсушени на различни нива и няма да се намесват помежду си. Те са снабдени с бар с куки, на който можете да окачите роба или други неща.

При закупуването му, ще бъде полезно да се провери дали загряваната релса за хавлии е снабдена с изпускателен клапан. Необходимо е да се премахне въздухът от системата и нормалната циркулация на водата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com