BgDaHan.com

Дървена баня до ключ

За тези, които мечтаят за вана на сайта си, сега има много възможности да реализират мечтата си - да си поръчат готов баня. Готовите продукти придобиват популярност, а цените им са много различни.

Най-доброто дърво за баня е липа, но това дърво е краткотрайно. Ето защо, най-популярният материал за изграждането на банята е бор. Пини трябва да купят онези, които са били изсечени през зимата, тъй като има най-малко сок и дървото ще бъде по-сухо.

Гредата се използва и за изграждане на баня. Влиянието на дървото върху човешкото тяло е добре известно. Предимствата на ваната директно зависят от избрания материал, естествеността се оценява преди всичко. Естествените свойства на дървото се запазват чрез използването на екологично безопасна и модерна обработка, което позволява да се запазят всички полезни свойства на този материал. Специалната технология за събиране на гредата ви позволява да избягвате отделянето на топъл въздух през пукнатините. Добре проектираната баня от дърво помага да се избегнат допълнителните разходи за вентилационните системи и да се намалят разходите. Предвид особеностите на експлоатацията е необходимо да се избере правилният вид дървесина. При решаването на този проблем е необходимо да се има предвид, че смолата може да се отделя при високи температури.Правилно обработените барове ще ви помогнат да избегнете този проблем и ще получите всички предимства от това, че отидете в банята. Новите технологии за производство на дървен материал не позволяват на дървото да се свие и да засили здравината на конструкцията. Всичко това значително удължава експлоатационния живот. Готовите бани след употреба за предпочитане се третират с помощта на типа антисептик, за да се предотврати образуването на гъбички или мухъл, както често се случва в влажна топла среда.

Процедурата за изграждане на до ключ от дървен материал не отнема много време. В зависимост от размера, който отнема 1-2 седмици, един и същ фактор влияе върху цените. Изграждането на баня от бара е достатъчно икономично. Но като се има предвид рентабилността на този материал, наличието е основното предимство.

Структурата не се нуждае от външна украса и има готов естетически атрактивен външен вид. При изграждането на баня, цените се договарят в зависимост от избрания проект.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com