BgDaHan.com

Струва си да се страхуваме от смаляване на дървената къща

Независимо колко подобни са термините "утайка" и "свиване", те са от съществено значение. Знайте, че тази разлика е необходима, защото непълното разбиране на понятието създава известни трудности при работата с специалистите. "Свиването" се отнася изключително за материала, от който са направени стените, и показва промените в техния обем след пълно изсушаване. "Draft" - по-обща концепция, която показва промяна във формата и размера на цялата сграда поради уплътняването на основата.

Проект за дървени къщи е почти напълно nestrashna. Това се дължи на малка маса стени и в резултат на лек натиск върху основата. Този факт е основното предимство в полза на изграждането на дървена къща. В същото време, такива къщи не са лишени от такъв проблем като свиване.

Дървеният лъч, който преди е бил изсушен, има най-добри качества. Ако използвате сух лепило, къщата ще бъде готова за довършителни работи веднага след завършване на монтажа. Този материал също има най-малкото съотношение на свиване, което е 1%.Ако използвате трупи за изграждане на къща, която е била отсечена само, е необходимо структурата да трае 8-10 месеца. Това се дължи на факта, че суровината има най-голям фактор на свиване - 10%. Най-оптималната опция е да се използва като строителен материал грубо профилирана лента, чиито индекси на свиване са приблизително равно на 3-5%. В този случай, на строителството все още е възможно появата на пукнатини и пукнатини, които трябва да бъдат елиминирани с помощта на специални полимерни материали. По-подробно можете да научите за технологиите за изграждане на дървени къщи и вили на официалния сайт на фирмата "Дърво" тук.

Разбира се, чертежът не застрашава сериозно дървената къща, но също така трябва да се има предвид. Пренебрегването на този проблем може да доведе до непредвидени проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com