BgDaHan.com

Предимства на оградата от велпапе

Предимства на оградата от велпапе

Профилираните листове са модерен строителен материал, използван за изграждане на ограждащи конструкции, порти, огради, покриви и др. Предлага се в две версии: поцинкована - с покритие от алуцин (Aluzinc) и с полиестер - боя на базата на полиестер.

За изграждане на ограждащи конструкции, порти, огради, главно профилирани C-8, C-21 и MP-20. В случай, че се изисква гофрирана плоскост за ограда с повишена якост, се използват листове MP-20 или C-21. Таблици C-8 - това е по-икономична опция за фехтовка. Полезната ширина е 1150 мм, действителната ширина е 1200 мм, височината е 2000 мм. Теглото на листите зависи от дължината на листа. Листове с дължина 2,0 м тежат приблизително 10,0 кг, 3,0 м - 15 кг, 6,0 м - не повече от 30 кг.

Дебелината на листовете от велпапе варира от 0,4 до 0,7 mm. Дебелина от 0,45 е оптимална за изграждане на ограда. Листа с дебелина 0,5 - 0,7 се използват в случаите, когато се увеличава силата на оградата.

Уфа огради направени от велпапе различават незаменим изолация имот, не само предотвратява проникването на шум във вашата територия, но заглушава шума, който създавате.

Предимства на използването на такъв материал за изграждане на ограждащи конструкции в сравнение с други видове строителни материали (дърво, тухли, камък, мрежи и др.):

1. Оптимално съотношение качество-цена.

2. Скорост, лекота на инсталиране. За изграждането на фехтовка на велпапе се изисква само дефинирането на оградата, инсталирането на стълбове и кръстосани стелажи.3. Това е непристъпно за любопитен външен вид.

4. Височината на оградата може да достигне 7 метра.

5. Представяне.

6. Надеждност.

7. Висок експлоатационен живот - поцинкована ламарина достига 15 години - с полиестерно покритие над 30 години.

8. Появата на оградата е лесна за обновяване, просто чрез измиване с топла сапунена вода.

Днес, изграждането на огради от велпапе е едно от водещите места в изграждането на огради.

Изграждане на ограда от профилирано видео

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com