BgDaHan.com

Избираме мебели от ратан за лятна резиденция

Избираме мебели от ратан за лятна резиденция

В наше време много хора се опитват да украсят домовете си с нещо естествено, опитвайки се да изключат всички неживи неща от вътрешността. Особено в селска къща или в страната, където около природата и интериорът на такива къщи се опитват да се доближат до естествения стил. Осъзнавайки това в живота, за да запълни помещенията, използвайки мебели от естествено дърво или ракита ратан

, леска, върба, тръстика и бамбук. Нека разгледаме по-отблизо ратанови мебели.

Такова обзавеждане създава усещане за уют, комфорт и в същото време е лек, издръжлив и издръжлив. Тя хармонично се вписва във всеки дизайн на корпус с тъкани и стъкло, метали и камъни. Ратан мебели, неговите свойства и уникален изглед към лозята са също идеална възможност за вили.

Ратанът е лиана, която расте в тропиците и има добра сила и гъвкавост. Който не е запознат с такива мебели на пръв поглед, може да мисли, че е много крехък и ненадежден. Но кой някога се е опитал да се отпусне в люлеещ се стол от ратан, ще каже - това е удобно и безопасно.

ратанови мебели за лятна резиденция

Предимства на ратанови мебели

1. Ратановият материал е малко изложен на външната среда. Дори ако поставите такива мебели на улицата, например на терасата, няма да изсъхне, няма да се спука или да се гние.

2. ROTANG е признат за екологичен материал, който е безопасен за здравето.

3. Възможно е да се впише в почти всеки стил на интериора, особено подходящ за вили, беседки и тераси.4. В грижата не е трудно - периодично почистване с четка и избърсване с влажна кърпа.

5. Такива мебели няма остри ъгли, вследствие на което не са травматични.

недостатъци

1. Цената. Както всяко естествено обзавеждане не е евтино.

2. През зимата е по-добре да го занесете в дача в дачата, защото се страхува от тежки студове и внезапни температурни промени.

Живот на ракита 15-20 години, но е необходима грижа. Товарът може да издържи до 200 кг. Не се страхувайте от светлина треска, които, когато се чува в шоурум мебели ще седне в новия стол, звукът от лакиране ставите и преплетени лозите. Когато се използва в ежедневието, самият звук ще изчезне.

Всяко лято посетител или жител на една селска къща, която иска да създаде малък личен рай на сайта, който съчетава комфорт и естетика, изберете ратанови мебели - ракита люлеещ се стол и маса за кафе.

Производство на ратанови мебели

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com