BgDaHan.com

Опънати тавани с фотопечат - разкриват границите на възможното

Опънати тавани с фотопечат са предназначени да създадат уникален и елегантен интериор на всяка стая или апартамент.

Какво представлява отпечатването на снимки? Трябва да се каже, че този метод се състои в трансфера на качество на цифровата фотография до абсолютно всякакъв вид равнина. Той се произвежда с помощта на голям формат принтер. В процеса на прилагане на чертежите на фото-мастило се използват много високо качество, които не се поддават на процесите на избледняване и прегаряне, както и в пълно съответствие с оригиналното изображение чрез копиране на цвета му. Такова мастило е в състояние да предаде с най-висока точност на продукта дори най-минималните оттенъци на всеки цвят върху оригиналното изображение.

Трябва да се отбележи, че отпечатването на снимки може да се приложи не само на тавана, защото панелите от тапети изглеждат не по-малко завладяващи. Изображенията могат да бъдат направени и върху PVC фолио, което ще изглежда чудесно на стената. Подобни чертежи могат да се правят на всякакъв материал: опънати тавани от плат, PVC фолиа (гланц, сатен или мат). В процеса на подбор се нуждаете от лен, си струва да припомним, че филмови продукти са направени от PVC с малка ширина, и те са налични заварки, които може да са твърде забележими.

Увеличен таван с фотопечатВ процеса на монтажни работи по проектирането на опънати тавани от PVC фолиа, чието качество може да бъде поръчано, моделът се прилага върху отделни парчета плат, които след това се заваряват. Има ситуации, при които чертежът по окончателното изменение на тавана се получава с малък отместване.При избора на изображения за печат няма ограничения. Много от тях избират рисунки, които са представени в каталозите на компанията или предлагат да използват своите скици. Основното изискване за изображение е отлично качество.

Опънати тавани с фотопечат в детските стаи стимулират развитието на бебето, тъй като яркото изображение прави детето да го гледа и да отразява. Уникален ефект може да се постигне с един повтарящ се елемент в интериора. Те не само са лодка, кола или самолет за момче. За момичета, флоти, кукли или пеперуди са страхотни. Перфектно се побира на тавана в детската стая и любимите герои от карикатурите.

За помещения в стила на поп арт често се прибягва до използването на цифрови изображения, букви или омагьосващи йероглифи. Например, опъвам тавани на небето - доста популярни сред хората, но често се срещат в други. Светлите и пространствено-разкриващи изображения ще се вписват идеално в хола, спалнята или стаята, в която се намира басейна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com