BgDaHan.com

Дизайн на елитни къщи: индивидуален подход към всичко

Терминът "елитна къща", който дешифрираме, е най-добрият, стилен, уникален. Този интериорен дизайн е необходим за тази конкретна къща. Каква е разликата между дизайна на елитната къща? Винаги се чувства ярка индивидуалност, органична комбинация от функционалността на интериора и естетичното му съвършенство.

По отношение на цвят и текстура, материали и форми, игра осветление и добавяне на ексклузивни елементи декор, дизайнерски поразително резултати от тяхната работа, създавайки невероятно впечатляващ интериор - рафинирано и, в същото време, това е абсолютно "на живо" и удобно.

Индивидуалният подход е основният критерий за създаването на елитен интериор. Вземат се предвид всички желания на клиента, размерите на помещенията се изваждат и се разработват предварителни скици, които са подробно описани в чертежите и с помощта на компютърни програми за триизмерно моделиране.

В този процес, винаги се правят корекции, защото само тогава, когато компютърната визуализация на интериор картина на бъдещето става реална и можете да преминете през различните опции за разполагане на мебели и декоративни елементи, след получаване на триизмерен образ на бъдещия шедьовър.

Едно по-лесно решение е да се събере ексклузивен състав от елементи в търговската верига: материали за довършителни работи, мебели и лампи. По-сложен и скъп вариант - да се създаде един наистина уникален дизайн: което ще изисква производството на всички елементи на ситуацията в ред, като се започне от мебели и спирални стълби към витража, огледала и цветни инкрустации.Елитен домашен дизайн

Elite дизайн, въпреки че е видно изпълнение на статута на домакини и винаги се възхищавал най-вече има най-висока функционалност. На първо място, той е бил първоначално създаден въз основа на желанията и потребностите на клиентите и на второ място, използването на луксозен интериор по-скъпи мебели и други мебели осигурява много различни възможности по отношение на организацията на вътрешното пространство. Устройството им е много по-внимателно, практично и удобно.

Няма специфичен стил за елитните интериори - те могат да бъдат класически, етнически и много други. И няма абсолютно никаква нужда да се поддържа единен стил във всички части на къщата - тя е идеално съседна на напълно различна посока. Горкият барок в хола няма да се противопостави на високотехнологичната кухня в стил хай-тек.

Основната отличителна особеност на елитните интериори са уникалните авторски идеи, луксозните материали, съвършенството на всеки детайл и тяхната пълна хармония в цялостната композиция.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com