BgDaHan.com

Изграждане на гараж в крайградската зона

Изграждане на гараж в крайградската зона

Преди да започнете процеса гаражна конструкция в крайградската зона трябва да намерите точното място. Обикновено такова място е по-близо до пътя. В тази подредба на гаража има плюс - няма нужда да построите дълъг път от пътя към гаража си. След това трябва да решите материалите за изграждане на сградата. След като сте определили мястото за строителни и строителни материали, които са необходими в този случай, можете да продължите с изграждането.

Изграждане на гараж

Първото нещо, което се прави в самото начало на строителството, е обозначаването на основата на земята. За тези цели се използват залози, които са заклани в ъглите на бъдещата основа и низ, прострян между тях. След маркиране с въже, трябва да премахнете горния слой почва, чиято дебелина е около 20 сантиметра. След това започват да подготвят окоп за основата. Дълбочина на появата, която е около 60 сантиметра на сухо пясъчно място. При изграждането на гараж на глинеста почва, дълбочината на изкопа под основата трябва да бъде около един метър. Размерът на гаража при изграждането му за едно място е 3,25 м на 6,3 м. За изграждането на гараж оптималната основа е опцията за основа.

след основа на мазето на площада целият гараж трябва да излее пясъчен слой с дебелина около 15 сантиметра. След като слоят пясък е уплътнен на повърхността му, е необходимо да се положи слой покривен материал върху него като хидроизолация бетонен под. Дебелината на бетонния под трябва да бъде около 20 сантиметра. При утаяването на пода трябва да се има предвид едно: подът на гаража трябва задължително да има наклон към гаражната врата. Когато регулирате пода за изравняване на повърхността, можете да използвате дълга дъска.

гараж в страната

При изграждането на гараж, за изграждането на стените му, можете да използвате такъв материал като бяла силикатна тухла. В центъра на стените и в ъглите е желателно да се монтират стълбове, които могат да се използват за реконструкция на оборудването. Помещенията са изработени от тухли с страничен размер 250 мм. Всеки собственик на вила е наясно с факта, че гаражът в дачата представлява не само място, предназначено за паркиране на автомобили, но и място за съхранение на много различни неща, а за всички останали неща гаражът служи като работилница и складово помещение.Монтирането на покрива не е нужно да забравяме наклона, който трябва да бъде най-малко 15 градуса.

Затопляща гараж може да се извърши с различни топлоизолационни материали, но оптималният материал за топлоизолация е полистирол или минерална вата. Затоплянето на гаража позволява то да бъде топло и сухо и това позволява структурата да работи в различно време и в различно време на годината.

В гаража ние организираме вентилационна система, която в най-простата версия се състои от няколко прозорчета за определяне на потока, разположени в долната част и една или две изпускателни тръби, разположени в покрива на сградата.

Монтажът на електрическата инсталация може да се извърши в пластмасови кутии. Всички използвани ключове трябва да са непропускливи.

че изгради гараж това ще отнеме повече от един ден, но след това ще бъде много по-удобно да бъдете в дача за вас и вашата кола.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com