BgDaHan.com

Изграждане на тухлена ограда

Изграждане на тухлена ограда

Преди оградата директното полагане които се нуждаят от своята защита на ниските чинове, защото по силата на оградата може да влезе на повърхностните води, което ще доведе до уязвимостта на вашите сгради, както и оградата ще бъдат заплашени от предстоящото унищожение. За да се предотврати това, е необходимо да се изолират стените на оградата от основата. Особено за тази цел върху фундамента е поставен слой хидроизолация. След това на върха на основата се нанася мастика, върху което се полагат малки слоеве от хидроизолационен материал.

Ако няма пощенското клеймо, след което можете да го замени с два слоя покривен материал, който трябва да се поставя слой от решението, а след това се разпространи върху първия ред тухли. Следващата стъпка е да се определи дебелината на оградата, за да се изясни количеството тухли, които трябва да се построи тухлена ограда.

Алтернатива на тухлената ограда са оградите от бетонни продукти, които могат да бъдат закупени като готов продукт. За тяхното инсталиране е необходимо само да се монтират конкретни полюси по ниво. Също така можете да поръчате други конкретни продукти както за оградата, така и за целия сайт.

Стените са тухлена ограда често положи в тухлена, също се намират в две тухли, и това се случва, че дебелината на оградата направи повече. Тухлени огради, които са разположени в тухли, ги слагат на дълга страна през оградата. С такъв съединител ще бъде необходима допълнителна конструкция под формата на уплътнения с пример за колона, като това трябва да се има предвид при полагане на оградата.тухлена ограда

Ако искате да се изгради ограда, без използването на сгъстяване, което трябва да се приложи методът на полагане с дебелина половин тухла, или дори две. Опитайте се да не забравите колоните за портите, които трябва предварително да се очакват, и да включите в общите разходи за необходимия строителен материал.

За да определите избора на височината на оградата, трябва да вземете под внимание ефекта на силата на вятъра върху оградата, вашата сграда ще трябва да й се противопостави. Може би имате нужда от информация, какви ветрове преобладават в района, където се изгражда оградата. Ако оградата не е висока, не повече от един метър височина, тогава това обстоятелство няма да ви нарани. Съответно, в случай, че височината на оградата достигне два метра, е полезно да помислите за силата на вятъра във вашия район.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com