BgDaHan.com

Селска къща

Под стила на страната се разбира просто селски стил, който също се нарича народ. Той отлично подчертава не само функционалността, но и комфорта на къщата, защото когато се създават само естествени материали, като дърво, лен, памук или ковано желязо. Специално място тук са заети от различни декоративни елементи - бродерия, различни стари неща и необичайни мебели. Често хората, които вече са уморени от ненужните листа на градския живот, се обръщат към интериора в този стил и се стремят към спокойствие, природна красота и уважение към своите исторически корени.

Много хора сега мечтаят да купят собствената си къща някъде в природата, където могат да създадат свой собствен малък свят, отделен от шума и суматохата на съвременния живот и вечното бягане, за да повиши материалното си благосъстояние. И рано или късно подобна мечта се сбъдва и сега щастливният собственик планира как да прекара уикенда си там, който ще засади в градината, която ограда ще инсталира и така нататък. Остава само една малка дреболия - в кой стил да се проектира ново жилище. За съвети по този въпрос винаги можете да се свържете с дизайнера и да го направите сами без усилия, особено, тъй като е много по-интересно, вълнуващо и вълнуващо. Да, и пристигащите гости ще имат нещо, за което да се хвалят.

Така че, украсяваме селска къща. Преди да започнете, трябва да научите едно важно правило - всичко е добро в умереност и няма нужда да превърнете къщата си в склад за неща, които не са полезни в апартамента. Можете също така да ремонтирате кухнята в стария стил. Всяко фиксирано нещо трябва да бъде както украшение, така и полезни предмети. Например, стоите някъде на тавана или в плевня в стара гърда, чието състояние все още ви позволява да я използвате за предназначението си. Трябва само да оправите малко боята и всичко ще бъде наред. Ако това е ваша опция, вземете шкурката, разтрийте гърдите на стената, заменете съществуващите стари винтове с нови, покрийте с боя или, дори по-добре, нанесете красив шаблон върху нея и после лак. Актуализираният интериор ще се впише идеално в стила на страната, а вътре можете да скриете някои ненужни неща.

Друг вариант - стар куфар от дърво. Може да се шлайфа, боядисва и лакира и впоследствие да се използва за съхраняване на нещата.Никакъв стил на страната не може да съществува без карета, направени на ръка от остатъците от прежди от различни цветове. Те не само носят цвят, но и топло в мразовитите зимни вечери, когато седите под него в печката или пред телевизора в люлеещия се стол. Между другото, за телевизора - вместо за облицовка под него, е възможно да се използва например маса за маса от стара и вече обслужвана шевна машина със задвижване с педал. Кованите части могат да бъдат боядисани с бронзова боя, а след това с лак.

Антични желязо легло ще се вписват идеално в стила на страната, особено ако е покрита с одеяло, изработено от парцали и украсено с пачуърк. Възглавниците могат да бъдат поставени на калъфки с бродерия Richelieu, и висят завеси от калико на прозорците.

Това са само някои от съветите за създаване на стил в страната, който ще ви насочи в правилната посока и ще ви помогне да създадете селски стил във вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com