BgDaHan.com

Ние украсяваме балкона

Лоджия или балкон винаги са допълнителни и ценни метри от нашето жилище. Често само тези полезни метра се използват като колекция от всички боклуци и ненужни неща. Тази статия е посветена на онези собственици, чиито балкони чакат красивата им превъплъщение.

На първо място, вашата тераса трябва да бъде остъклена и изолирана. Като прозоречна система може да бъде дърво, алуминий, пластмаса. Дървените и алуминиеви системи са чудесен вариант, пластмасата също е бюджетна. Важно е двойните прозорци на балкона да бъдат двойни, защото една чаша няма да ви спести от шума на улицата и студа. Ако искате да използвате балкона комфортно не само през лятото, но и през зимата, ще трябва да го затоплите. Това може да се направи и самостоятелно, изолирайки балкона с топлоизолационна мазилка. Как се извършва остъкляване на балкони, е възможно да се прочетете по-нататък в интернет или в строителната литература.

Много е важно да затворите всички пукнатини. Подът може да бъде изолиран по същия начин. Използва се само довършителната табелка, защото е по-трайна. И ако използвате електрически "топъл под", можете дори да поставите ламинат или плочки. За да разширите визуално пространството, трябва да ги поставите по диагонал. Но в този случай отпадъците ще бъдат повече.И така, когато балконът ви е остъклен, изолиран, подреден с красиви материали, можете безопасно да се придвижите към вътрешността му. Ако искате да прекарате спокойни вечери с чаша чай, то вашата тераса трябва да бъде украсена като стая за почивка. За да направите това, имате нужда от удобни столове или малък диван, маса (можете да се сгънете на крака, прикрепен към стената).

На перваза, поставете саксии с ароматни цветя, извеждайте стерео системата и включете любимата си релаксираща музика. Ако прозорците на вашия балкон са на юг, няма да е излишно да имате щори или светлинни завеси. И когато дойде Нова година, можете да украсите балкона с колоритен венец и да се насладите на пиене на чай, обвито в одеяло.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com