BgDaHan.com

Ограда за лятна резиденция

Най-често държавни огради изрязани от дърво, метална мрежа, велпапе, тухла или естествен камък. Основното нещо в тази конструкция е да можете да комбинирате не само външната красота, но и перфектната защита на вашата къща. Затова се опитайте да мислите предварително не само материала, от който ще се правят, но и да направите малък проект. Можете да разгледате снимките в интернет за вдъхновение и вече на тяхна база да направите свой собствен уникален дизайн обект.

Кой материал е по-добре да дадете вашите предпочитания? Нека да разгледаме някои от видовете му по-подробно.

Нека да започнем с просто дървена ограда. Такъв материал е най-достъпен на цената на тези, представени на строителния пазар. От нея можете да изградите не само проста ограда, но и да покажете въображението си и да украсите оградата с различни дървени орнаменти. Разбира се, той има един малък недостатък - с времето той остарява, започва да се превръща в прах и ще изисква големи ремонти.

огради за дървени вили

По-трайни и лесни за грижи е тухлена ограда, особено, тъй като той може да издържи много дълги години и десетилетия. Но дори и такава ограда има своя собствена недостатъчност - достатъчно висока цена на материалите и нейната доставка. При доставката на тухли или други товари ще помогне на фирми, които извършват товарен превоз. Една от тези компании е LLC "КПР" (център на автомобилния транспорт). Той осигурява удобна, надеждна и евтина доставка и транспорт на стоки в Москва и в цяла Русия.

Друг материал, използван за издигане на ограда около инфекцията, е велпапе. Той също така е много достъпен и евтин, и е много по-лесно да се изгради от него, отколкото от предишни материали. Вярно е, че този практичен, както и достатъчно издръжлив материал (може безопасно да стои за около 30 години), има един съществен недостатък - появата на получената структура. Ако искате да се отдадете на вашето въображение, това очевидно не е ваш избор.Ограда за къщи от гофриран борд

Бетонните панели също се използват понякога за изграждането на огради и са много издръжливи и трайни, но без специално оборудване това ще бъде почти невъзможно.

Можете също така да изберете мрежа-rabitsu - оградата от нея се оказва лесно, удобно и надеждно.

Как изграждане на ограда? Няма нищо сложно тук, достатъчно е само да се мисли предварително за всички етапи и да се подготвят необходимите инструменти и материали.

На първо място, необходимо е да се монтират лагерни стълбове, като се направи предварително в почвомерните дълбочини със стъпка от два и половина метра. В бъдеще те инсталират полюси. Сега можете да започнете подготовката на дървена решетка, която на дъното и на върха на стълбовете се затварят по-скоро тесни (пет) desyatisantimetrovyh барове, а след това да се привързват към него табла, разположени вертикално. Това е всичко, най-лесният в производството на дървена ограда е готов! Остава само да се боя с боя на хармоничен цвят.

/ стр

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com