BgDaHan.com

Как да отглеждаме краставици в оранжерия?

краставица

Агротехниката на отглеждането на краставици в оранжерии и оранжерии не се различава от тяхното отглеждане на открито. Обаче е целесъобразно да се занимаваме подробно как правилно да се отглеждат краставици в оранжерия и с гаранция за получаване на богата реколта.

Уверете се, че преди засаждане краставици в оранжерията трябва да се извършва дезинфектант обработка на почвата и структури оранжерии. След оранжерии есента култури обработени белина разтвор и пролетта обеззаразена почвата разтвор на калиев перманганат, изливане в съотношение от 3 г калиев перманганат в 10 литра вода.

Когато растенията цъфтят, трябва да се осигури достъп до оранжерийни опрашители на насекоми. Също така важно е осигуряването на вентилация на парникови или оранжерии, но без силни течения, техните краставици не им харесва. При силен течение от помещенията на оранжерията, въглеродният диоксид се изпарява силно, така че е необходим за образуването на женски цветя върху растенията. Формирането на въглероден диоксид да допринесе за прилагането на органични торове в лопен растения в почвата или обшивка, но така, че да не докосва стъблата на краставици.

Парниковите краставици се отглеждат на пергола, а когато растението достига височина от около 2 м, основната му стволови щипка. Prishchipku прекарват над 2-3 листа след последния закрепен плод. И за увеличаване на плодовете, е необходимо да се удари растенията над 4-5 листа.Температурният режим се препоръчва да се наблюдава без внезапни промени, което оказва лошо въздействие върху образуването на плода и кореновата система.

Краставиците за добър растеж изискват висока влажност (около 70-90%) и почва - 50-60%. Стабилният растеж на краставиците е показан при напояване чрез разпръскване.

Ако следвате съветите за най-ефективно отглеждане на краставици в оранжерията, пресни краставици ще бъдат на масата ви през цялото лято и есента.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com