BgDaHan.com

Ограда с тухлени стълбове

Всеки от нас има свои собствени идеи за къщата и мястото за отдих. Някой предпочита да бъде ограден от целия свят и да живее зад висока ограда. Други нямат нищо против аутсайдерите, защото основното нещо е, че някой физически не нарушава границите на своята територия. Някои избират ограда 3D икономика. Но има и такива, които искат да инвестират достойно в оградата заради един престиж.

Така например, оградата с тухлени стълбове може с право да се класифицира като луксозна ограда. Те са инсталирани за вили и вилни селища, бизнес класни сгради или офис сгради. Това не са проекти на масово производство, поне поради причината, че цената на такива структури е съвсем достойна. И тук трябва да вземем предвид не само цената на самата ограда, тухлени стълбове, но и основата за подобна ограда. Междувременно тухлените стълбове са добре комбинирани със секции, изпълнени с велпапе, ковани елементи, дървени панели. Тези полюси не само осигуряват силата на структурата, но и дават на оградата естетически вид.

Такива стълбове са изработени от тухла. Можете да го поставите по различни начини. Всичко зависи от това, което виждане ще дадете на този елемент. И, разбира се, много зависи от финансовите ви възможности. Дължината може също да варира. Най-често използваните са 2-3 м. Секцията е направена или в две тухли или на един и половина. За да се гарантира, че тухленият стълб не се срутва бързо, върху горната част е монтиран капак, който може да бъде метален и бетон. Предотвратява проникването на структурата и проникването на дъжд.

Можете също така да избирате и да потапяте пост. Ясно е, че колкото по-често става стъпката, толкова по-силна ще бъде оградата. Въпреки това, голям брой таблици могат да намалят естетическата привлекателност на структурата. Следователно оптималната опция ще се счита за стъпка от 2,5 или 3 метра. Въпреки че има и модели на огради, където стълбовете се монтират след 9 метра. В този случай е възможно да се намали достойно цената на оградата.ограда 3D икономика

Монтирането на ограда в дачи от този вид се извършва на няколко етапа. Първо, територията е маркирана. Тук се измерва периметърът на участъка, където се определят полюсите.

После идва редът на фондацията, без която оградата не може дълго да ви хареса със своя безупречен външен вид. На този етап дупка се изкопава под мазето, се прави смес, извършва се друга работа. Преди да създадете фондация, вие също правите изчисления. В крайна сметка трябва да вземем предвид не само височината на оградата и нейното натоварване, което тя упражнява на земята, но и вида на самата почва, както и особеностите на релефа. Само при отчитане на всички тези параметри може да се изчисли правилно дълбочината и ширината на основата.

И накрая, цялото действие е завършено директно издигането на тухлената колона. Неговата височина често зависи от височината на самата ограда. Тя може да бъде 2-3 метра. Колкото по-висока е оградата, толкова по-скъпа ще бъде за вас, защото не е само използването на допълнителни материали, а допълнителна работа за укрепване на основата, за издигане на структура и т.н.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com