BgDaHan.com

Изберете порта, която да дадете

Изберете порта, която да дадете

Когато купувате личен парцел за новите си собственици, обикновено има желание да закупите и инсталирате нова порта. Най-надеждните са моделите от стомана. Има няколко вида такива конструкции и трябва да се запознаете с тях, за да направите правилния избор.

Сега най-евтиният и в същото време практически избор са портите, които са направени изцяло от велпапе. Профилираният лист е много атрактивен материал за сравнително малко пари, той също е различен - поцинкован, боядисан и с полимерно покритие. Тези врати се събират от стоманени ъгли, които се наричат ​​закъснения, след което листовете на вратите са здраво завинтирани с винтове. Листовете могат да бъдат инсталирани хоризонтално или вертикално. Такива огради и огради за вили са популярен, вече изпитан метод.

Много собственици вече са избрали тези структури, тъй като са изключително издръжливи и имат красив външен вид. Ако собственикът, при закупуването на такава врата, избра дебелина на метала от 2 до 4 мм, тогава той ще получи конструкцията с най-високо ниво на якост. Но това все още не е границата. Ако собственикът иска да укрепи още повече портата, той може да заварява ъглите или каналните пръти 55-60 mm отвътре. Това ще създаде допълнителни усилващи елементи, които ще направят дизайна много по-силен.

Ако височината на оградата е повече от 6 метра, е по-добре да се обърне внимание на типа плъзгаща се врата. При инсталирането на тези модели капитанът инсталира два специални ръководства под формата на стоманени полети отгоре и отдолу. В тази врата са заварени от електрически заваръчни стоманени ролки, които са направени, за да се движат точно по протежение на релсите. Има два начина за отваряне на такива конструкции: или те ще бъдат отворени от физическите усилия на човека (ръчно), или чрез верижен трансфер и електрически двигател (автоматичен).Порти за вили от гофриран борд

Има и по-естетически вариант. Тя е предназначена за хора, които имат най-приоритетен външен вид на оградата. Този тип се нарича "порти-шоколади" - това е същата ограда, само с изпъкнала форма. Въпреки това, когато инсталирате такива дизайни, имайте предвид, че те заемат повече пространство от класическите версии.

Ако собственикът на инсталацията иска да получи напълно автоматична врата, тогава той трябва да обърне внимание на секторни модели. Те са изработени от специални сандвич панели, които често се използват, ако искате да създадете вратички за даване. Тези модели са много популярни, защото за да ги отворите или затворите, не е нужно да излизате от колата. За да се отворят, е достатъчно да има само дистанционно управление (DU). На входа на оградата трябва да натиснете бутона и клапите бързо ще се отворят. Само с помощта на устройството за дистанционно управление можете да затворите портата. Процесът на отваряне включва мощен електродвигател и задвижваща верига. Особено добър този тип врата, която собственикът ще оцени в студа, когато температурата на въздуха е по-малка от 0.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com