BgDaHan.com

Изберете място и се погрижете за кайсиевите разсад

Понякога, когато засаждаме дърво, започва да се чувства неудобно и може дори да умре. Тогава ние търсим в друга литература как да върнем дървото обратно към живота. Има много статии, които ви казват как да наторявате земята, как да наблюдавате самия разсад.

Има дори статии, в които е описано магнитно поле, което създава, което може да върне живота на едно дърво. Но никой няма да купи неодимови магнити в Омск, за да създаде магнитно поле за дървото и където се намира естественото магнитно поле, никой не може да определи. Но, като цяло, това е глупост, защото не оцеляването на едно дърво, най-често поради факта, че са избрали неправилното място да го засадят.Нека видим как да засадим кайсията, така че няма да има повече проблеми с нея, а дървото расте голямо и носи много плодове. Имате два начина да отглеждате дърво: купете разсад, готов за засаждане или го отгледайте от кост. Разбира се, вторият начин отнема много време, защото всеки предпочете да засади разсад.

Изборът на място за кацане е много важно занимание, защото мястото трябва да бъде добре осветено и трябва да е на височина. За кайсия почвата няма голямо значение, тя може да се вкоренява в която и да е земя. Дървото седи, точно както другите дървета. Но грижата за дървото е малко по-различна. Тя трябва да бъде редовно напоявана и разхлабване на земята около багажника. Често е необходимо да се третира дървесината с химикали, защото кайсиите като вредители много, а болестите не се заобикалят. И веднага щом дойде топлината от пролетта, трябва да отрежете дървото, за да ограничите височината и височината му. Ако всичко това е последвало, тогава дървото ще расте и ще даде реколта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com