BgDaHan.com

Южна Африка "маргаритка"

Южна Африка

Веднъж в цветарския магазин ми хареса цветът, който приличаше на маргаритка, само с необичаен цвят. Оказа се, че това е gatsany (или газ). Купих две растения: един храст в градината засадени на слънчево място, а другият - в близост до божури. Редовно се хранят сложни торове. Но втората Буш, който е прекарал част от деня в сянката на пищна съсед, цъфтеше слабо. Но gatsaniya "уреждане" на слънце, щастлив, с много много големи съцветия.

С настъпването на студените храсти, засадени в саксии, една наляво на хладно място (в оранжерия) и рядко се полива, я занесе на още една къща при температура от +20 градуса, както и по-високо, без да се забравя редовно се овлажнява земята в пота. До пролетта оцеля само един храст, който презимува в оранжерията. На следващата година, в средата на март, купих една торба с големи семена gatsanii и засаждат разсад им - индивидуално, в редове, разпределен във времето, с разстояние между семената около 2-3 см култури пръскат с пулверизатор ..

На ярък перваза на прозореца при стайна температура се появяват издънки след 1-2 седмици. Преди кацане в земята, третирани сайта от различни вредители, включително проведени редица мерки за борба с акарите на сайта. В крайна сметка, тези паразити вече са започнали да се усеща не само в гората, но и в домашни градини и крайградски зони. Ето защо унищожаването на червеите стана не по-малко важен въпрос от борбата срещу обикновените вредители и болести по растенията в градината. И след това, в началото на май, преместени "маргаритки" в предната градина.В средата на лятото глухите може да се размножават чрез резници, взети от странични издънки в основата на обрасъл розет.

Юлиана Пуленкова, територия Краснодар

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com