BgDaHan.com

Хвощ и усърдие

Хвощ и усърдие

През лятото винаги сте се натъкнали на сушени картофки и зелеви храсти. Отначало започнаха да избледняват, после просто почернели и загинали. Особено засегнати ягоди и ягоди плантации. Дайте 99,9%, че когато започнете есенен копаене или разхлабване на вашите легла, вие непременно ще се спънете в дълбините на земята на бели и мазни гъсеници - това ларвите на хрушчовския или маймунския бръмбар. И докато те не са задълбочени за зимуване в долните слоеве, вземете мотиката и ги накълцайте. За градината градинарят не е измислил още по-ефективен и екологичен начин на борба.

И още един важен протест - престилки обичат мира и предпочитат да се размножават в девствените и malovozdelyvaemyh областите, където летните жители не обичат да се забрави или в насипно състояние и редовно да се копае легла. И през пролетта на повърхността пълзят огромни жужащи бъгове и се роят на дърветата (особено като слива празник на листа и бреза). Новото поколение майски бръмбари в земята с удоволствие ще изяде кореновата система на любимите ви зеленчуци и цветя.

важно

Понякога се препоръчва биологичен метод за борба с хвощ, като например въвеждане на нематодни култури в почвата. Но сред тези кръгли червеи има вредители и не можете да ги идентифицирате по видимост. В резултат на това хвощът ще продължи да се срамува, а нематодите унищожават растенията по свой начин. Поради това е по-добре да се въздържи от такъв метод.съвет

През есента копаят разсейване на леглата не много натрошен яйчен черупки. Ларвите на крикет нараниха нежното си тяло срещу острите си краища. И те тръгват.

  • Отпечатайте това
Оцени тази статия:
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 гласа, средно: 0 от 5)
Споделете го с приятелите си!
Подобни записи:

Подобни записи не са намерени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com