BgDaHan.com

Детска стая във вилата

Детска стая във вилата

Детска стая във вилатаСъдържание

Детската стая винаги е специално пространство. Има всичко за пълна почивка и най-интересните игри. Като правило това е един вид пространство, което искаме да създадем за дете в градски апартамент. В същата къща всичко е различно - в крайна сметка задачите за родителите са много различни. Освен това тук сме изправени пред определени проблеми. Как да изградим игрално пространство в селска къща?

Ако районът не позволява

За много от нас, дачата е малка къща, предназначена за живот през лятото. И често разпределят цяла стая за дете или голяма площ в обща стая е почти невъзможно.

Ето защо най-важната задача в тази къща е да се изгради интериор, който коренно се различава от обичайния апартамент в града. Вероятно тук няма да е възможно да се определи място за игра с гущери или за създаване на игрален град. Но можете да използвате безопасно най-ярките, най-характерните атрибути на провинциалния живот - например да поставите красива, полупрозрачна маска, украсена с пеперуди или цветя от текстил. Този елемент на декора не само ще донесе нови емоции в общото настроение на интериора, но и ще предпази съня на детето от остри пипала насекоми.

За да постигнем повече в малка площ, ние сме подпомогнати от трансформируемите елементи на интериора - например сгъваема маса, закрепена към стената, идеална за рисуване, игри на маса и други интересни за детските класове. Многослойна рафтове - това е специално проектирана детска мебел, която позволява не само да се съхраняват играчките, но и да се изгради домашен дял на кукли и други герои от играта. Такива стелажи са отлично решение за малко пространство.

В огромна къща

Голямата селска къща традиционно се превръща в любимо място за всички деца, живеещи в село или село. Тук всички приятели се събират, за да чакат дъжд заедно. Разбира се, и пространството за създаването тук е огромно! В голяма селска къща можете да различите собствената си самостоятелна стая и да я обзаведете с добро обзавеждане. Между другото, на сайта Antik Style - antik-style.ru можете да изберете мебели не само в къща, селска къща, но и с вкус и шик за обзавеждане на апартамента. Всички мебели на античния стил са ръчно изработени.

За да увеличите максимално удоволствието на детето, можете да поставите в пространството на голяма зала добър развиващ се спортен и игрален комплекс. Не е нужно да блокирате голям брой мебели - по-добре е да оставите място за игра с дизайнера на Лего, изграждане на железопътна и други детски игри. Достатъчно е просто да поставите мек и топъл килим на пода, а децата ще се чувстват комфортно в просторната стая.

Луксозният връх на селската къща често е пиано или друг музикален инструмент в огромна зала. Ако възрастта на детето ви позволява и за първи път уменията да играете музикален инструмент, то тук можете да реализирате най-романтичната мечта. А именно - превърнете дома си в място на най-духовните концерти. За модерните деца това забавление е особено полезно - в края на краищата въвеждането в красивата става все по-дълбоко, ако се случи в най-съвършеното място - в лоното на дивата природа!
Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com