BgDaHan.com

Четири начина да събудите стените в селска къща

Четири начина да

Четири начина да "събудиш" стените в селска къщаСъдържание

Имаше желание за новост в обичайния вътрешен интериор? Дизайнът на промяната на градинските стени може да помогне в това.

Вариант едно - английска романтика

Изтеглен от шкафа или багажника събиране на стари и много различни порцеланови чинии могат да се освежите и да направи по-елегантен и романтичен всяка стая на баба ми.

Можете да поставите чинии на стената в кухнята, в хола или в трапезарията, а стаята ще намери нов стил - страна и съответно различно настроение. Създайте композиция от центъра към периферията и използвайте най-голямата плоча като централна точка. Симетрията тук е малко важна. Тук можете да поставите гардероба, ако изберете правилния дизайн на мебелите.

Вариант две - зелени зелени

Заобиколете себе си със зеленина, която не избледнява, независимо от сезона, а къщата ще живее завинаги.

На стените да поставите хербариума в чиста рамка, а след това да поставите живи растения в саксии и добро настроение се осигурява.

Като основа за сухи растения трябва да вземете дебел картон, а рамките могат да бъдат всякакви - дървени или картонени, стъклени или метални. Психолозите вярват, че тази опция е особено подходяща за спални и кухни, тъй като зеленият цвят има благотворен ефект върху храносмилането и емоционалното състояние на човек.

Вариант 3 - елегантни рамки

Евтините елегантни рамки, включително античните, могат да бъдат намерени във всеки комисионен магазин или на "бълха пазар".

Тайната на трансформацията е да ги нарисувате в светли тонове (не е необходимо да се боядисва цялата повърхност - лек слой боя ще подчертае пукнатините и ще създаде илюзията за времето, старите времена). Сивото петно, прилагано по метода на сухата четка, например, ще подчертае различната текстура на рамката.

Групирането на рамки е най-добре хаотично, без да се притеснявате, че един ъгъл ще бъде по-висок от другия. Тази композиция е идеална за всекидневна, трапезария и вила.

Вариант 4 - откриване на тъкани

Необходимо е да се вземат платове с елегантен дизайн, да се разтеглят върху рамки за платна, които могат да бъдат закупени в специализиран магазин за художници и закопчани с бутони.

Ефектът ще бъде невероятно, защото пробите ще изглеждат като фини бродерии. Чудесен начин да демонстрирате най-подходящите платове и да откриете необичайната им употреба в интериора. Тази опция е идеална за спалня и коридор.

Използвайки творчески подход, подходящи материали, показващи въображение и изобретателност, можете да промените обичайната къща извън рамките на признанието. И ако искате, винаги можете да превъзхождате нещо, да го преместите, да го промените, да го замените.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com