BgDaHan.com

Предимства на рамкови къщи

За пръв път технология изграждане на рамкова къща

прилагани в Канада, за удобен престой и защита от суровия климат на населението и имигрантите. Тази технология позволява бързо да се изгради надежден и топъл подслон за кратък период от време. През двадесети век изграждането на рамковите сгради започна бързо да се разпространява от Канада на други континенти и значително се подобрява. И това не е изненадващо, тъй като такива сгради имат много предимства.

Скорост и икономичност

Първото и вероятно най-голямото предимство на цената на рамковите къщи. Въпреки че общата стойност на строителния материал по цена няма да се различава много от другите видове, но при работа няма нужда да привлича тежко оборудване, цената на наема не е достатъчна. И времето за издигането на камерна къща от екип от квалифицирани работници ще бъде 1-2 месеца.

Екологична съвместимост

Дървото е екологичен материал и не отделя вредни вещества в атмосферата, което означава - не оказва влияние върху здравето на хората. Също така, изграждането на къща, използваща канадска технология, не е съпроводено от вредни емисии и не замърсява околната среда.

Надеждност и издръжливостНякои къщи в Канада, построени върху тази технология, се използват повече от двеста години. Но дълготрайността на рамковата сграда ще зависи от качествените строителни материали и квалифицираната инсталация от специалисти, които ще могат да вземат предвид всички финес и нюанси на строителството. И ако не спестите от материали и специалисти, къщата ви в добро състояние ще наследи вашите деца или може би вашите внуци.

Топло и звукоизолация

неоспорим предимство на дървена конструкция къща е топло и звукоизолация. През лятото горещата топлина в помещенията е относително хладна, а през зимата стените съдържат топлина, тъй като имат добра топлопроводимост. Също така такава къща в мразовит ден ще бъде по-бързо да се нагрее, отколкото например от тухли, за които е отговорна топлинната мощност на материала и съответно разходите за отопление са по-малко.

След като сте решили да построите рамкова къща или дача, в резултат ще получите относително евтин дом с редица предимства.

Изграждане на къща по канадска технология

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com