BgDaHan.com

Баня в селска къща

Баня в селска къща

Доскоро имаше моменти, в които понятието "вила" означаваше малка къща, в която удобствата или липсваха, или бяха на улицата под формата на лятна душа. Разглеждайки програмите и филмите на чуждестранното издание, беше невъзможно да не се хванете, че си мечтаете да сте в обзаведена къща с всички удобства, които бяха показани в тези филми. Къщата, в която ще се почувствате със същия комфорт като в апартамента, въпреки че се намира далеч от цивилизацията или дори от планината.

Да се ​​оборудва селска къща, към която можете да вземете вана, може ли всеки човек, и докато това не е толкова скъпо удоволствие.

Ако използвате къщата през зимата, няма проблем в подреждането на банята не, ако къщата се използва само през топлия сезон, а през зимата тя не е загрята, тогава си заслужава да се обръща голямо внимание на избора на строителни и довършителни материали, защото е много важно.

На какви моменти трябва да обърна внимание?Най-важното е да се създаде баня, в която ще бъде топло, за това можете да направите в него отопляеми подове, които перфектно ще се справят с отоплителната функция.

За опростени и вариантни варианти, ще трябва да удължите къщата или парната баня, ако има такива. Решете въпроса за отоплението, дали ще бъде или не, защото това определя избора на строителни материали. Ако няма отопление, трябва да изберете материала, който ще бъде устойчив на замръзване, като правило това са материали за работа на открито. Особено се отнася до подова замазка, циментова замазка, боя и гипс.

подреждане на баня в страната

Не намалявайте бюджета, отделен за ВиК. Препоръчваме да купувате качествени миксери и тръби. за баня Акрилни бани, които са лесни за инсталиране и удобни за употреба, ще се поберат идеално в вилата. За довършителни материали е по-добре да изберете материал, който запазва топлината. Изключителна алтернатива на керамичните плочки ще бъдат корк и естествено дърво, които не само са екологични, но също така се справят с влагата, особено ако се третират с агенти, които предотвратяват гниене или лак.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com