BgDaHan.com

Изграждане на къща от решетъчен лъч - неговите характеристики и предимства

Колко трудно, избирайки материала за построяването на къщата, да останете на някоя опция. Модерна технология предлага по-сложни строителни тенденции, но човека още по-привлечени от природата и естествени материали, както и повечето собственици на жилища все още предпочитат да не се изгради монолитна конструкция и здрави дървени къщи на рендосан дървен материал.

Тази къща, в допълнение към създаване на оптимален климат, изпълнен с магически интимна атмосфера - това е едновременно успокояващо, премахване на умора и раздразнение, и ободряваща, дава добро настроение и чувство на увереност.

Къщите, изработени от рендосан дървен материал, имат достатъчно предимства пред "близките" - залепени и профилирани. Пръстеновидният лъч е материал, в който четирите страни се смилат толкова качествено, че се използват като довършителни материали без последващо довършване.

Иглолистен дървен материал: бор, смърч и лиственица, след обработка става изключително атрактивен, така рендосан дървен материал се използва не само като материал за стена за изграждане на къщи, но също така и в изграждането на бани, както и много вътрешни работи. Най-скъпият дървен материал от лиственица, бор и смърч е почти половин по-евтин.

Терминът за издигане на жилищна къща от решетъчен лъч е твърде малък, за разлика от други строителни материали. Ако поръчате конструкцията му тук, инсталирането на рамката ще отнеме седмица и ще бъде необходима още една седмица за нейната ерекция. Изборът на подходящ проект се предоставя на наемодателя: можете да донесете своя собствена версия, но можете да изберете от каталога.

Твърдият и естетичен външен вид на дървения материал ще избегне разходите за външни довършителни работи - всъщност самото дърво изглежда отлично, ще трябва да го обработвате само с антисептичен и противопожарен състав. Вътрешното покритие се извършва след свиване на рамката. Логично е, че за тази цел е по-добре да се използват и дървени материали, например подплата. Такава къща има "дишащи" свойства, естествено поддържа здравословен микроклимат.рендосан лъч

В къщите на рендосани греди клинове направи много по-лесно от това на дървени трупи, както и чрез по-добро уплътняване шевове и фуги къща не е ветровито и перфектно задържа вътрешната температура корпус: през зимата е топло, а в горещо време - супер.

Добре понасяните промени в температурните колебания на лъчите и техните отрицателни стойности при сезонно живеене не могат да се затоплят изобщо през зимата и това в най-малка степен не влошава неговите експлоатационни характеристики. Също така, тя не се пропуква от излагане на слънце или влага. Типичен за него и малко свиване, особено ако купувате сух обработен материал.

От съображения за икономия, дървеният материал също има приоритет - той е много по-евтин от другите материали, с изключение на обикновените продукти.

Изберете доказани компании и купувайте качествени стоки, след това къщата ви ще ви достави удоволствие, безупречен външен вид и удобни условия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com