BgDaHan.com

Трапезна маса - ролята и мястото й в страната

Без маса за хранене, не само в градския апартамент, но и в страната. В края на краищата, докато топло време позволява, то може да бъде поставено в градината - под зелената корона на дърветата, на свеж въздух и апетит, а атмосферата при вечерята става много по-приятна.

И тогава има една дилема: да си купите готови маси или да направите себе си? Вторият вариант е подходящ за по-голямата част от летните жители - в крайна сметка след строителството на къщата, на даден обект е възможно да се намерят строителни материали. Най-често масите за хранене "създават" от дърво: природната природа трябва да използва само естествени материали. След овладяване на простия дизайн на масата, творческите способности бързо започват да се развиват допълнително и след това се появяват столове, сгъваеми столове и дори кухненски ъгли.

Но не всеки е готов да започне производство на мебели на сайта му: когато няма време или желание да го направя, но това е най-свободните средства за обезвреждане, можете да си купите маса за хранене, а широчината на обхвата е впечатляващ. Тази пластмасови маси: практични и красиви, метални и дървени, плетени комплекти мебели, с които можете да създадете стилни места за хранене в градината и след това нормалната зона за семейни ястия може лесно да се превърне в ярка част от външния елемент. Особено изискан трапезария ще даде на мебели от ковано желязо, като маса за хранене и столове от метална дантела е изцяло в синхрон с издълбани листа от растения.На мястото, където ще стои масата за хранене, можете да изградите рамка и да засадите до нея катерене, така че те да плетат "стените". В случай на лошо време, палатка, обърната отгоре, ще спести, а вие можете да създадете романтична атмосфера, като покриете рамката с леки кърпа завеси.

От гледна точка на практичност на мебелите се използват за организиране на трапезарията в страната, трябва да отговаря на следните изисквания: тя трябва да се характеризира с лекота, водоотблъскващи материали, без петна и компактност. По-добре, ако тя ще бъде сгъваем дизайн, който е лесно да се събере и съхранява сгънат в килера.

Осъществяване трапезария с декоративни елементи, по-добре е да се използват естествени материали - можете да го обграждат с цветя, градински фигурки, виси на пакети от лук и чесън, един куп трева - тези детайли правят семейни вечери наистина домашно и топло.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com