BgDaHan.com

Стъклени огради за тераси и стълбища

Стъклени огради за тераси и стълбища

Днес става все по-модерно да се използват стъклени огради за къща, за стълби и балкони, интериорни пространства, тераси. Използвани са също стъклени огради с различен модел, тонът на стъклото за проектиране на развлекателни центрове, интериорни стаи, бизнес центрове.

Стъклени огради също стават все по-популярни, а при декориране на частни апартаменти и къщи. Например такива стълбища от закалено стъкло с дебелина 10 мм в бронзов тон са монтирани на стълбите. Огради от стъкло са много практични в приложението и изглеждат стилни.

С помощта на стъклени огради лесно можете да придадете на стаята богат и модерен вид.

Огради от стъкло в сравнение с други видове конструкции имат следните предимства:

- Прозрачният материал създава усещане за безтегловност и изглежда много стилен.

- Такива огради визуално разделят пространството на стаята, създавайки атмосфера на екстравагантност, която безпроблемно се вписва в почти всеки вид интериор.- Той е идеално комбиниран с всички строителни материали: стомана, пластмаса, алуминий и дърво.

Можете да поръчате или купите стъклени огради в следните версии:

- Лагеруващите елементи са направени от метал, а стъклото е пълнеж.

- Огради от стъкло са интегрални и са също носещи конструкции.

При производството на такива бариери използвайте ламинирано триплекс или закалено стъкло. Тези видове стъкла са много устойчиви на различни видове товари и повреди. При избора на стъклени огради можете да променяте както дизайна, така и цветовия спектър на пълнежа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com