BgDaHan.com

Имате ли нужда от мазе в частен дом?

Имате ли нужда от мазе в частен дом?

Имате ли нужда от мазе в частен дом? Възможно ли е да се направи без нея и обикновено е полезно? Какви са предимствата на мазето?

Предимствата на мазето

Първо, мазето дава на собственика в къщата допълнителна полезна площ, на която можете да съхранявате различни необходими неща. Освен това от тази стая можете да направите сервиз, гараж, сауна, плувен басейн, перално помещение, помпена станция, сушене или пране, фитнес зала, винарска изба.

Когато имате малка къща и искате да използвате максимално рационално всеки сантиметър от земята, е абсолютно ненужно да се построи допълнителна къща, лесно можете да направите стаята на мазето.На второ място, когато имате сутерен, подът в къщата ще бъде постоянно топъл и сух.

Сутеренът за наемателите създава допълнителен комфорт, защото няма да има нужда например от дъжд или сняг да отиде в специално разширение - просто трябва да слезете в мазето и да вземете каквото е необходимо. Следователно би било излишно да се изучава информацията - как да се изгради изба в къщата или как да се подрежда в съществуваща сутерена.

Единственият недостатък в изграждането на мазето е единственото нещо - това е неговата висока цена. Приблизително 25% от общата стойност на къщата ще бъде. Но защо е толкова скъпо? Защото трябва да извършите специална работа на сушата. Ще бъде необходимо да се наемат опитни специалисти и специално оборудване за изграждането на мазето, със собствени ръце е малко вероятно всичко да бъде правилно направено. След това трябва да бъдат подредени - хидроизолация, вътрешни довършителни работи и подреждане на сутеренната стая.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com