BgDaHan.com

Схефер - дишай дълбоко!

Това растение отлично почиства въздуха. Той е идеален за офис пространство, а не само защото е много декоративен, но и поради изключителната си способност да улавя никотин и вредни терени. Scheffler неутрализира тези вредни за хората примеси.

Винаги съм харесвала това необичайно красиво цвете. Аз често го срещнах в офисите, но един ден, на една от съпруга на празници ми даде малък Разсад, беше Scheffler - като ми харесва: с чадър листа, с преобладаване на светло зелен цвят.

всички Шефлери светлолюбиви, За мен цветът е на прозореца от източна ориентация и изглежда или изглежда достатъчно плътен. Моят подарък бързо стана свикнал и продължи да расте. След известно време трансплантирах шефлера в доста голям пот. Трансплантацията на растението се препоръчва 1-2 пъти в годината, докато растете. Сместа, използвана за засаждане, е универсална за растения за стайни растения, но първо се прави добър дренаж. Много важно е правилното наводняване на растението. През зимата аз не вода повече от 3 пъти месечно, през пролетта и лятото поливане може да се увеличи, но трябва да знаете степента.

Веднъж бях малко пренесен от поливането, което доведе до частична капка от листата в растението. Също така, не изсушете почвата. Необходима е влажност на въздуха, препоръчва се да се напръска цветето често, Аз веднъж седмично да се организира тяхното Scheffler топъл душ в банята, както и много от своите съседи: Вашингтон палмови, Ficus benjamina, Риби и други, това е благоприятно въздействие върху растенията.

Неговата любима блондинка не забравя и торене - кореновите превръзки се комбинират с поливане. За счетоводителя, същите флорални торове са подходящи за фикус. Сега използвам сухи водоразтворими торове за вътрешни декоративни и широколистни растения и също така може да се хранят с естествени хумусни препарати.

Заводът е полезен да се обръща от време на време, така че листата от всички страни се развиват добре и трябва да бъдат защитени от течения.шефлера - интериорна декорация

Разпространение на схемата апикални резници или семена. За да се увеличат гъстите върхове на реколтата, но аз все още няма да го направя, тъй като харесвам високите растения. Един ден се случи да забележите, в долната част на Scheffler otrostochek на стъбло над земята и искаше да ги насадя, внимателно отрязани, но в чашата с вода стрък гниене - експеримент с развъждане аз не са успели.

мой шефлера - интериорна декорация. Смята се, че това е талисман за неговия собственик, носи късмет и хармония. Заводът има редки способност: отрицателен абсорбира енергия и подобрява околната среда в сградата, въздух, обогатен с кислород се увеличава, озон, влажност. Съпругът ми също използва цветето като талисман и преди риболов, приготвената стръв поставя за около час или два в близост до нея. И нямаше нито един път, когато се върна без улов. За улавяне на голяма риба по нейното предене се използват бобини без инерция. Както казва той, без такава котка, никаква риба не го е оставила.

Послепис Понякога красив шеффлер се нарича "чадър растение", тъй като нейните пръстообразни лъскави листа излизат от една точка, като спиците на чадър.

Наталия Анатолиева Сабанина, Калуга

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com