BgDaHan.com

Нарязване с водна струя

В днешно време, в много производствени индустрии използва нов прогресивна технология - водна струя лечение, който се нарича също водна струя рязане, akvarezkoy, рязане вода и водна струя рязане, абразивно рязане и хидроабразивни, че едни и същи.

Днес е възможно да се намали всяко теракот, мрамор, гранит и керамика, с помощта на най-новите уникални технологии, при които използваните материали не са подложени на топлинно натоварване и изходни материали запазват много високо качество на потребителите поради липсата на газ и прах по време на работа на процеса.

Фирменото (артистично) рязане на всяка керамична плочка сега е по-достъпно благодарение на въвеждането на пазара на такива услуги като рязане с водни струи. Използването на специално оборудване прави възможно да се допусне грешка при установяването на координатите на самия режещ инструмент в рамките на ± 0,01 милиметра, което прави възможно безпроблемното изместване на свързващите части, ако е необходимо. Всяко произведение на изкуството може да бъде направено от специалисти с такива параметри, които да отговарят на хомогенни и напълно разнородни материали без практически никакъв шев. Най-високите параметри на използвания режещ инструмент и максималната точност на цифрово-координатните задвижвания позволяват да се произвеждат изделия от гранит, мрамор и други материали от най-високо качество, съответстващи на аналози от световна класа.водно рязане

Хидравличното рязане има такъв плюс, тъй като няма много голяма ширина на рязането и сравнително рационално потребление на използваните материали.

Хидроабразивната обработка е намерила широко приложение в архитектурата и строителството. Тя дава възможност да се реализират всякакви фантазии, когато се декорират интериори, да се правят различни декоративни продукти. Стъкло и улесняване на рязане на метал, естествен камък, дърво, порцелан, различни полимерни материали, използвани в производството на флорентинските етажи, стъпки, стъклени плочки на прозорци и врати, като панели за фасади и стени на сгради.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

© 2011—2022 BgDaHan.com